Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έβγαλε πάθος ο Ιάλυσος, 0 – 0 με την Καβάλα

Έβγαλε πάθος ο Ιάλυσος, 0 – 0 με την Καβάλα

0
Dodekanisos

Παρουσιάζοντας μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ο Ιάλυσος έμεινε στο 0 – 0 απέναντι στην Καβάλα σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο “Οικονομίδειο”. Οι ¨ερυθροκίτρινοι” είχαν πολύ πάθος και όρεξη για να πάρουν το τρίποντο και αυτό σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ενόψει της συνέχειας. Η αναμέτρηση έγινε πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή και αυτό ήταν κάτι που δυσκόλεψε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Ανδρούτσο ο οποίος ήταν πολύ καλός και στις λίγες φορές που χρειάστηκε έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 10′ ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι (άουτ) στην πρώτη καλή στιγμή για τους “ερυθροκίτρινους”.
Στο 30′ από σέντρα του Καζαντζίδη, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο αλλά ο Ανδρούτσος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 70′ από σέντρα του Χειμωνέττου, ο Μαραγκουδάκης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 79′ ο Μαρκόπουλος πήρε τη μπάλα σε πολύ καλό σημείο σχεδόν το ύψος της περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε ωραία από τον Ανδρούτσο. Ήταν μια σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
Στο 88′ ο Μακρυδημήτρης έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ωστόσο έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στις καθυστερήσεις από σέντρα του Θωμαϊδη, ο Μαρκόπουλος έκανε την κεφαλιά και ο Ανδρούτσος πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιουματζίδης και “βοηθοί” του ήταν οι Δέλλιος και Δεμερτζής, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Πέλλας

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τριποτσέρης, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος,, Μακρυδημήτρης, Μπαρέτας (63′ Φράγκος), Σερτζίνιο (82′ Κουγιός), Χατζηδήμπας
ΚΑΒΑΛΑ: Παπαδόπουλος Ι, Καζαντζζίδης, Αρναούτογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαχλικ (86′ Θωμαίδης), Στίκας, Κουτσουμπάς, Παπαδόπουλος Β (70′ Παυλίδης), Χαντί (62′ Ορφανίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments