Αρχική Αθλητικά νέα Έβερτον: Η Άννα Φρανκ πέθανε από κορονοϊό και όχι από τύφο

Έβερτον: Η Άννα Φρανκ πέθανε από κορονοϊό και όχι από τύφο [vid]

0
Dodekanisos

Η Έβερτον, διέγραψε το βίντεο στο οποίο τίμησε τους ανθρώπους, οι οποίοι απεβίωσαν από κορονοϊό. Διότι στο βίντεο φαινόταν ξεκάθαρα η Άννα Φρανκ Γερμανίδα Εβραϊκής καταγωγής. 

Το Σάββατο (14/8) η Έβερτον δημοσίευσε στο twitter ένα βίντεο με πρόθεση να αποδώσει φόρο τιμής στους ντόπιους φιλάθλους της, που έχασαν την μάχη με τον κορονοϊό. «Χάσαμε τόσους πολλούς φίλους της Έβερτον με την πανδημία του κορονοϊού. Μακάρι όλοι τους να ήταν τώρα εδώ μαζί μας. Αναπαυθείτε εν ειρήνη ”μπλε”», έγραψε ο αγγλικός σύλλογος. 

Μέχρι εδώ όλα καλά. Παρόλα αυτά για αδιευκρίνιστο λόγο στο βίντεο εμφανίστηκε ολοκάθαρα μία φωτογραφία της Άννας Φρανκ (περίπου στο 1:50 του βίντεο). Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 1941. Δείχνει την Άννα Φρανκ να φωτογραφίζεται στο σχολείο της στο Άμστερνταμ. Είναι η κύρια εικόνα που υπάρχει στην Wikipedia και στην επίσημη ιστοσελίδα, που είναι αφιερωμένη στο πρόσωπό της. Ενώ θυμίζουμε πως η Άννα Φρανκ είχε αποβιώσει το 1945 από τύφο.  

Όπως ήταν λογικό η φωτογραφία της στο βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάτι που ανάγκασε τον διαχειριστή του λογαριασμού της Έβερτον να διαγράψει το βίντεο. Παρόλα αυτά δεν διέγραψε και την φωτογραφία του Άντριου Ντέβιν ο οποίος ήταν το 97ο θύμα της τραγωδίας του «Χίλσμπορο».

Το πήραν στην «πλάκα» οι φίλοι της Έβερτον εν αναμονή εξηγήσεων

Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν δώσει ακόμα κάποια διευκρίνηση γιατί συμπεριλήφθηκε στο συγκεκριμένο βίντεο η νεαρή Άννα Φρανκ. Παρόλα αυτά οι φίλοι της Έβερτον το έχουν πάρει στην «πλάκα». Η Άννα Φρανκ έγινε γνωστή για το ημερολόγιο που έγραψε κατά την διάρκεια που κρυβόταν σε ένα σπίτι στην Ολλανδία. Ένας φίλος των «ζαχαρωτών»  το «έντυσε» στα χρώματα και το σήμα της Έβερτον. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments