Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έβαλε λουκέτο η ΕΠΟ

Έβαλε λουκέτο η ΕΠΟ

0
epo
Dodekanisos
Με 49 ψήφους υπέρ, 7 κατά και ένα “παρών” οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις υπερψήφισαν την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή που Πιλάβιου, για αναστολή της λειτουργίας της ομοσπονδίας, επιλογή που συνεπάγεται με λουκέτο στο ποδόσφαιρο. Για ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων, έκανε λόγο ο κ. Πιλάβιος.
Βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου έβαλε η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου για αναστολή της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να φέρει τους επικεφαλής των συλλόγων προ των ευθυνών τους. Με την απόφαση αυτή αναστέλλεται οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στη χώρα μας και συνεπώς οι ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η κίνηση αυτή έδειξε την πρόθεση του προέδρου της ΕΠΟ να λάβει ριζοσπαστικά μέτρα για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, την αδυναμία επικύρωσης των βαθμολογιών των εθνικών πρωταθλημάτων αλλά και τις απειλές κατά της ζωής του που κατήγγειλε πριν από μερικές ημέρες.
Όπως προκύπτει πλέον από την εξέλιξη αυτή, οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συμμετοχή δεν θα λάβουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2011-2012 από τη στιγμή που οι φάκελοι τους δεν έχουν σταλεί στην UEFA. Εκτός αν αυτό γίνει μέχρι την έναρξη της αναστολής.
Επίσης, υπάρχει θέμα με τους αγώνες της Εθνικής ομάδας αν η αναστολή ισχύσει μέχρι το Σεπτέμβριο.
Το ματς με την Μάλτα θα γίνει κανονικά, όπως και το φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για το οποίο υπάρχουν αυστηρές ρήτρες σε περίπτωση που η Εθνική δεν δώσει το παρών.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην Γ.Σ. της ΕΠΟ:
Σοφοκλής Πιλάβιος: “Χάρες δεν θα γίνουν σε κανέναν”
“Το διοικητικό συμβούλιο ήταν αυτό που αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής, η οποία έχει ξεκινήσει την μακρά και επίπονη έρευνα όλων των επαγγελματικών δελτίων που εκδόθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Μια δουλειά εξαιρετικά σκληρή, κουραστική, χρονοβόρα. Στρωμένη με εμπόδια. Κάθε είδους.
Μια έρευνα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχει φέρει αποτελέσματα, αλλά που για να ολοκληρωθεί πρέπει τα μέλη της επιτροπής να ξεπεράσουν πρώτον την υπερβολική καθυστέρηση στις απαντήσεις από τις αρμόδιες ΔΟΥ και τα καταστήματα του ΙΚΑ, που για να κάνουν τη δουλειά τους, υποχρεώθηκε η Ομοσπονδία ακόμη και να διαθέσει υπαλλήλους της για να πάρει τα στοιχεία. Αλλά ό,τι και αν γίνει η έρευνα θα ολοκληρωθεί και όσοι παρανόμησαν θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!”
πηγή: www.contra.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments