Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έβαλε “φωτιά” ο Διγενής, με βήμα παραμονής μέσα στα Μαριτσά!

Έβαλε “φωτιά” ο Διγενής, με βήμα παραμονής μέσα στα Μαριτσά!

0
Dodekanisos

Τα πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα έφερε ο Διγενής Κοσκινού! Με ηγέτη και σκόρερ του τον έμπειρο Μασάδο ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, πέτυχε ένα ανέλπιστο “διπλό” μέσα στα Μαριτσά με 3 – 2 και έβαλε “φωτιά” στην κορυφή. Παράλληλα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του, καθώς πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Μασάδο άνοιξε το σκορ στο 18′ ( 0 – 1) αλλά ο Λερογιάννης ισοφάρισε στο 33′ (1 – 1). Ο Αντώνης Γεωργαλλής έβαλε στο 49′ τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ (2 – 1) και εκεί που οι περισσότεροι πίστεψαν ότι οι γηπεδούχοι θα “καθάριζαν” πλέον τον αγώνα, οι Κοσκινιάτες πέρασαν στην αντεπίθεση. Με δυο ακόμα τέρματα του Μασάδο (στο 54′ και στο 80′), έκαναν το 3 – 2 και κατέκτησαν το “τρίποντο”.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Λάζος, Μπάρκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Κουμέντος, Βασιλώττος (56′ Κορλός), Κρητικός, Παπαδημήτρης, Λολάκης (77′ Κούρος), Μπαούρης, ΕΠιφάνης, Λερογιάννης (56′ Δράκος), Χατζηκοσμάς, Φελεσάκης, Γεωργαλλής
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μολόχας, Πατηνιώτης, Μαριάς, Κούτσι, Γιουλβανίδης, Χατζηνικόλας (46′ Γιαννίκος), Πατσιαούρας, Σιέχ, Μασάδο (90′ Σιαμαντούρας), Πάνο (89′ Κωτιάδης), Τριπολίτρης (77′ Νταϊλάνι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments