Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Έβαλαν σε αναστολή λειτουργίας το κανάλι του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου

Έβαλαν σε αναστολή λειτουργίας το κανάλι του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου

0
Dodekanisos

Σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε το κανάλι του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου στο youtube. Η απόφαση πάρθηκε μετά το πρόσφατο video που είχε κάνει από το πάρκο Ελευθερίας με αφορμή την επίσκεψη του Μπαγκντί. Το news12 και η “Ελεύθερη Πένα” επιθυμούν να εκφράσουν τον έντονο προβληματισμό τους για την απόφαση αυτή η οποία είναι αντίθετη με την ελευθερία της έκφρασης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή εξέδωσε ο πολιτικός φορέας “Γέφυρα διεξόδου – πρώτα η Ελλάδα”, την οποία μας απέστειλε και δημοιεύουμε αυτούσια:

“Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 1831.

Το χέρι των υπάκουων των τότε κομματαρχών κόβει το νήμα της ζωής του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Το χέρι των υπάκουων των νυν κομματαρχών βάζει τέλος στην ενοχλητική φωνή του καναλιού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου και το κατεβάζουν στις 26 Δεκεμβρίου οριστικά.

Τελικά δεν μπόρεσαν να κρατηθούν άλλο. Το νυν κομματικό κράτος κλείνει μια ελεύθερη φωνή που αποτελούσε την πραγματικά κραυγή αγωνίας του αθόρυβου και κατατρεγμένου Έλληνα πολίτη. Ενός ανθρώπου που πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα υπερασπίστηκε το δίκιο του απλού μεροκαματιάρη, του ανθρώπου της διπλανής πόρτας, που του έδωσε μικρόφωνο για να μπορέσει να βγάλει προς τα έξω αυτά που τα συστημικά ΜΜΕ του στέρησαν συστηματικά, τη φωνή διαμαρτυρίας για τον Μεσαίωνα που βιώνει σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής του ζωής. Κι αυτό γιατί; Γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να δείξει στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας, όταν τόσα και τόσα διαδικτυακά μέσα όχι μόνο δείχνουν πλάνα αλλά μεταδίδουν ολόκληρες συνεντεύξεις με ανθρώπους που εκφράζουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υποχρεωτικότητα αλλά και με τη χρησιμότητα πλέον των φαρμακευτικών σκευασμάτων. Μόνο αυτή η φωνή ενόχλησε; Και βέβαια, για πολλούς λόγους:

  1. Κατέγραψε ξεκάθαρα την αντίθεσή του και αναφέρθηκε ονομαστικά τόσο στον πυρήνα εξουσίας (Κυριάκο Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, κ.α.) για τις πολλαπλές επιλογές τους που κατάντησαν τον μέσο Έλληνα φάντασμα του εαυτού του, όσο και στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στις διασυνδέσεις του κόμματός του με ΜΚΟ που προωθούν παράνομα αλλοδαπούς στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στην Χρυσή Αυγή και στις εγκληματικές πρακτικές της, όπως επίσης και στα συστημικά κόμματα της Αριστεράς (ΚΚΕ, Μέρα25), στο ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να νεκραναστηθεί από τις στάχτες που άφησε πίσω του, όπως ακόμα κι από την Ελεύθερη Λύση του κ. Βελόπουλου που παίζει επιτυχημένα το δεκανίκι του συστήματος.
  2. Η φωνή του δεν φείδεται κριτικής μόνο εναντίον του πολιτικού συστήματος. Η κριτική του και σκληρή μάλιστα, έφτασε κι εκεί που άλλοι φοβούνται απλά και να το σκεφτούν. Άσκησε κριτική τόσο στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (παρ’ ότι αποτελεί όπως ο ίδιος παραδέχεται πνευματικό παιδί του), όσο και στο σύνολο της Ιεραρχίας η οποία αδυνατεί – και δείχνει να μην θέλει κιόλας – να αποτελέσει τη σκέπη, την προστασία του κατατρεγμένου Έλληνα, παρά μόνο συμβαδίζει με τα κελεύσματα της εξουσίας. Δεν φοβήθηκε να θίξει τα κακώς κείμενα στο χώρο της Αθωνικής Πολιτείας, γνωρίζοντας ότι θα προκαλέσει θύελλα.
  3. Είναι ο πρώτος που ξεκίνησε με μοναδική επιτυχία, τις συγκεντρώσεις σε σπίτια απλών ανθρώπων με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την αφύπνιση του αυτεξούσιού τους. Τους έδειξε να μάθουν να σκέφτονται δημιουργικά για το δικό τους όφελος, να τους δείξει ότι το σύνολο του κομματικού συστήματος είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος στο οποίο περίτεχνα μας έχουν μπλέξει, ώστε να αλληλοφαγωνόμαστε για να μπορούν οι κρατούντες να περνούν καλά στην υγεία των κορόιδων. Ανέκαθεν το διαίρει και βασίλευε αποτελούσε χρυσό κανόνα της εκάστοτε εξουσίας.
  4. Η απήχησή του καναλιού του στο Διαδίκτυο είναι τόσο μεγάλη που κατέφυγαν ακόμη στο να του σβήνουν Likes, να μην μεταδίδουν τον πραγματικό αριθμό των θεάσεων των εκπομπών του, να του σβήνουν συνδρομητές και ειδοποιήσεις για τα βίντεο του και τώρα το κερασάκι στην τούρτα, η διακοπή της εκπομπής του σε λίγο καιρό.

Είδαμε τελικά μπροστά στα μάτια μας ποιος είναι αυτός που ενοχλεί πραγματικά και ποιοι είναι αυτοί (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) που με τον μανδύα του «επαναστάτη» συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στην πλάτη του απλού πολίτη αυτής της χώρας. Σε εμάς στη «ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΕΞΟΔΟΥ» το σημερινό συμβάν αποτελεί παράσημο στον αγώνα που κάνουμε, γιατί παρ’ ότι ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος δεν είναι μέλος της πολιτικής μας πλατφόρμας, παρ’ όλα αυτά την κοσμεί με την παρουσία του και με το ήθος του σαν εκπρόσωπος Τύπου της. Είμαστε τόσο πεισμωμένοι και πιστεύουμε σ’ αυτό που κάνουμε που θα μετατρέπουμε τις αντιξοότητες που μας παρουσιάζονται σε πλεονεκτήματα.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ!!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments