Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Εύχομαι να επικρατήσει η λογική!»

«Εύχομαι να επικρατήσει η λογική!»

9
diakofotis3
Dodekanisos

Θέση για τα όσα φημολογούνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την κατάθεση νέων ασφαλιστικών μέτρων κατά της προκήρυξης των εκλογών, πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης. Μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τόνισε τα εξής:
«Καταρχήν, τα σωματεία που έχουν τον πρώτο λόγο και τα εβδομήντα, έχουν υπογράψει πρακτικό που δέχονται την απόφαση της προσωρινής διοίκησης για διεξαγωγή εκλογών στις 15 Μαρτίου και ότι κανένα από αυτά δεν θα προσβάλλει την διαδικασία. Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που υποκινούν τέτοιες καταστάσεις και τι θέλουν να κερδίσουν αφού είναι γνωστό ότι αν στις 15 Μαρτίου δεν γίνουν οι εκλογές όπως έχουν προγραμματιστεί, το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου θα μπει στον πάγο αφού η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελεσίδικη. Με λυπεί το γεγονός ότι σωματεία έρχονται και μας καταγγέλλουν, τηλεφωνικές παρεμβάσεις από κάποιους που όταν θα έρθει η ώρα, αν χρειαστεί θα τους κατονομάσουμε, να μην υπόγραφαν αυτό το πρακτικό, ώστε οι ομάδες τους να ευνοηθούν και να μην πέσουν κατηγορία. Εύχομαι να επικρατήσει η λογική σε όλους και τα σωματεία στις 15 Μαρτίου να εκλέξουνε αυτούς που πραγματικά πιστεύουν ότι θα τους εκπροσωπήσουν επάξια στο δ.σ. της Ένωσης. Δεν ευθυνόμαστε εμείς που κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο για να κατεβούν στις εκλογές. Τους συνιστώ όμως να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και να μην προσπαθήσουν να βάλουν την Ένωση σε περιπέτειες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lakis
lakis
10 years ago

narkise diakofoti ean ginis esi proedros to podosfairo ths dodekanisou esvise,aftin tin katantia esi tin dimiourgises ,ke sto kato kato ?ti exeis prosferi sto podosfero esi ?oso gia tis dilosis sou asta ,pola somatia den ypegrapsa,alla pali mporo kai ego na kano enstash gia to kiros ton ekogon ok .HREMA loipon.

mrigas
mrigas
10 years ago

[quote name=”`michele”][quote name=”lakis”]narkise diakofoti ean ginis esi proedros to podosfairo ths dodekanisou esvise,aftin tin katantia esi tin dimiourgises ,ke sto kato kato ?ti exeis prosferi sto podosfero esi ?oso gia tis dilosis sou asta ,pola somatia den ypegrapsa,alla pali mporo kai ego na kano enstash gia to kiros ton ekogon ok .HREMA loipon.[/quote]
ΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΣΔ?[/quote]

Μόνο οι παράνομοι συμμετέχουν σε παράνομες εκλογές

estefan
estefan
10 years ago

Αυτό είναι . Μπήκαμε στον μήνα των εκλογών της ΕΠΣΔ. Και την προσεχή Πέμπτη τα ψέματα τελειώνουν και θα μάθουμε επίσημα αν θα κατέβει ενας συνδυασμός ή περισσότεροι στις εκλογές. Πέρα όμως από αυτό που είναι άλλων δουλειά μήπως πρέπει να αναλύσουμε ποιο πρέπει να είναι το προφίλ του νέου προέδρου που θα ηγηθεί του Δωδεκανησιακού ποδόσφαίρου τα επόμενα χρόνια;.
Εκείνου του ατόμου – βρε αδερφέ- που θα έχει τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει ο «μπαμπάς» όλων των ομάδων και όχι ο μπαμπούλας όσων δεν αποφασίσουν να μην τον ψηφίσουν. Τι θέλουμε λοιπόν να έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός «ηγέτης»; Θεωρώ ότι το πρώτο από όλα είναι να ξέρει το ποδόσφαιρο. Να έχει παίξει μπαλλίτσα στο παρελθόν ή τουλάχιστον να έχει κάνει παράγοντας σε σωματείο. Και δεν μιλώ περιστασιακά για ένα εξάμηνο και τέλος .

estefan
estefan
10 years ago

[quote name=”estefan”]Αυτό είναι . Μπήκαμε στον μήνα των εκλογών της ΕΠΣΔ. Και την προσεχή Πέμπτη τα ψέματα τελειώνουν και θα μάθουμε επίσημα αν θα κατέβει ενας συνδυασμός ή περισσότεροι στις εκλογές. Πέρα όμως από αυτό που είναι άλλων δουλειά μήπως πρέπει να αναλύσουμε ποιο πρέπει να είναι το προφίλ του νέου προέδρου που θα ηγηθεί του Δωδεκανησιακού ποδόσφαίρου τα επόμενα χρόνια;.
Εκείνου του ατόμου – βρε αδερφέ- που θα έχει τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει ο «μπαμπάς» όλων των ομάδων και όχι ο μπαμπούλας όσων δεν αποφασίσουν να μην τον ψηφίσουν. Τι θέλουμε λοιπόν να έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός «ηγέτης»; Θεωρώ ότι το πρώτο από όλα είναι να ξέρει το ποδόσφαιρο. Να έχει παίξει μπαλλίτσα στο παρελθόν ή τουλάχιστον να έχει κάνει παράγοντας σε σωματείο. Και δεν μιλώ περιστασιακά για ένα εξάμηνο και τέλος .[/quote]
συνέχεια παρακάτω

estefan
estefan
10 years ago

Αλλά να έχει πονέσει και αγαπήσει την ομάδα του όμως και το άθλημα . Δεν μιλώ για παράγοντα αλεξιπτωτιστή που μπήκε σε ομάδα για να γίνει γνωστός για να πάνε καλά οι δουλειές του να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και μετα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια . Ομιλώ για παράγοντα που να διαθέτει τα …καρύδια για μεγάλα πράγματα . Ο νέος πρόεδρος για να μπορέσει να σταθεί ποδοσφαιρικά θα πρέπει να έιναι ισχυρή φυσιογνωμία. Με γνώσεις τεχνοκρατικές γύρω από το άθλημα. Να υπολογίζει τους συνεργάτες του να τους ακούει να διαλέγει τις καλύτερες συμβουλές και να διώχνει τις κακές. Να είναι ο άνθρωπος που όλοι θα τον σέβονται όχι γιατι θα τον φοβούνται αλλά γιατι οι ιδεές του θα είναι πράγματη πρωτοποριακές και σε καμμία περίπτωση επιζήμιες για την Ένωση. Να είναι συνετός υπομονετικός και να μην διακατέχεται από ρεβανσισμό απέναντι στις ομάδες που πιθανών να έχουν διαφορετική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο . Να ξέρει να «διαβάζει» την σκέψη των άλλων και ανάλογα να τοποθετείτε .

estefan
estefan
10 years ago

[quote name=”estefan”]Αλλά να έχει πονέσει και αγαπήσει την ομάδα του όμως και το άθλημα . Δεν μιλώ για παράγοντα αλεξιπτωτιστή που μπήκε σε ομάδα για να γίνει γνωστός για να πάνε καλά οι δουλειές του να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και μετα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια . Ομιλώ για παράγοντα που να διαθέτει τα …καρύδια για μεγάλα πράγματα . Ο νέος πρόεδρος για να μπορέσει να σταθεί ποδοσφαιρικά θα πρέπει να έιναι ισχυρή φυσιογνωμία. Με γνώσεις τεχνοκρατικές γύρω από το άθλημα. Να υπολογίζει τους συνεργάτες του να τους ακούει να διαλέγει τις καλύτερες συμβουλές και να διώχνει τις κακές. Να είναι ο άνθρωπος που όλοι θα τον σέβονται όχι γιατι θα τον φοβούνται αλλά γιατι οι ιδεές του θα είναι πράγματη πρωτοποριακές και σε καμμία περίπτωση επιζήμιες για την Ένωση.

estefan
estefan
10 years ago

Ο ποδοσφαιρικός άνθρωπος μας πρέπει να μην δέχεται πιέσεις από όσο ψηλά και αν είναι ιδιαίτερα όταν αυτές δεν είναι για το συμφέρον του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Να είναι ανένταχτος έχοντας μοναδικό του στόχο την προκοπή και άνοδο του αθλήματος στην περιοχή μας . Να υπερασπίζεται την γνώμη του στα ανώτατα ποδοσφαιρικά όργανα και να στηρίζει τα ποδοσφαιρικά σωματεία όποτε αυτό χρειασθεί. Να είναι άνθρωπος στο προσκήνιο και ποτέ στο παρασκήνιο. Και τέλος να είναι αυτός ο πραγματικός αρχηγός και σε καμμία περίπτωση να μην είναι καθοδηγούμενος από «συμβουλάτορες» που βλέπουν σαν τόπο πλουτισμού το ποδόσφαιρο ή σαν τόπο εξιλέωσης των κόμπλεξ τους. Αυτόν τον αληθινό και μοναδικό ηγέτη τον βλέπετε εσείς να υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου; Εγω τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν εχω βρει τέτοια χαρακτηριστικά σε κάποιον .

estefan
estefan
10 years ago

Ευελπιστώ όμως ότι στις 5 Μαρτίου να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις για όλους μας. Πρέπει στους τυχάρπαστους να δωθεί ένα ηχηρό χαστούκι , σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τσιφλίκι τους την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου . Και ειλικρινά αν υπάρξει ενας ανάλογος ηγέτης θα είμαι μαζί του . Μακρία από τους δήθεν αλλά και αυτούς που μιλούν για επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου αλλά βάζοντας την …όπισθεν . Οι παράγοντες δεν πείθονται από δωράκια μικρής διάρκειας αλλά από λύσεις Μακράς διάρκειας σοβαρές και υπεύθυνες.. Γιάννης Γ. Κουμέντος

Giannis Koumentos
Giannis Koumentos
10 years ago

estefan …..
osa ypografo den ta anebasa ego k. Dragati sta sxolia sas …eyxaristo polu Koumentos Giannis