Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ευχές από τους …πρώτους

Ευχές από τους …πρώτους

0
foto_montaz
Dodekanisos

Φοίβος Κρεμαστής και Ιάλυσος. Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν τις πρωτιές στις δυο πρώτες κατηγορίες της ΕΠΣΔ για το 2012 που μας αποχαιρετά. Και οι δυο αυτές ομάδες, συνεχίζουν με …σπασμένα τα φρένα την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ και της Β’ Κατηγορίας αντίστοιχα. Οι ομάδες της Κρεμαστής και της Ιαλυσού, προβάλλουν ως τα πολύ μεγάλα φαβορί και αυτή τη στιγμή θεωρούνται από τις ισχυρότερες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης Μαθιός, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά, οδηγεί την κούρσα (μαζί με τον Βασίλη Ορφανό), στον πίνακα των σκορερς. Αναζητήσαμε τους προπονητές των δυο αυτών ομάδων, καθώς και τον Μαθιό και τους ζητήσαμε να μας κάνουν τις δικές τους ευχές για το 2013. Ιδού τι μας είπαν:
Σάββας Ορφανίδης (προπονητής Φοίβου):
«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στον κόσμο υγεία πάνω απ’ όλα. Στην χώρα μας2 να έρθουν καλύτερες ημέρες και έτσι να μας δοθεί η δυνατότητα να μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπώς όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Όσο για την ομάδα μου, τον Φοίβο, εύχομαι να παραμείνουμε στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα για να μπορέσουμε έτσι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τίτλου, της ανόδου καθώς και του κυπέλλου Δωδεκανήσου».
Δημήτρης Παρασκευόπουλος (προπονητής Ιάλυσου):
«Εύχομαι σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του νησιού μας και γενικότερα της χώρας μας, να έχει μια καινούργια χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά και χωρίς τραυματισμούς. Όλοι μαζί να απολαύσουμε το άθλημα το οποίο υπηρετούμε. Για την ομάδα μου τον Ιάλυσο, εύχομαι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε».
Παναγιώτης Μαθιός (παίκτης Φοίβου):
«Θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και στους συναδέλφους μου να είναι πάντα υγιείς, χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι το 2013 να μας βοηθήσει στον Φοίβο να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments