Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Αγάπης

0
epsd omada

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου με ιδιαίτερη αγάπη και αισθήματα αλληλεγγύης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ποδοσφαιρική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Παράλληλα διεξήχθη τουρνουά Προτζούνιορ με την συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες των ομάδων Ρόδος, Ιαλυσός, Διαγόρας και Πάνθηρες. Σε αυτήν την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης μας δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσουμε τον πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Λουϊζιδη για την συνδιοργάνωση του Προπαιδικού τουρνουά και την συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του συνδέσμου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
-την Ε.Π.Σ.Δ. και το διοικητικό της συμβούλιο για την συνδιοργάνωση
-τους Διαιτητές μας και την ομάδα τους
-τα Σωματεία και τους παράγοντες για την συγκρότηση της ομάδας τους
-την οικογένεια του Νίκου Κυπραίου για την συνεισφορά και την παρουσία της στο γήπεδο
-τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Διακογεωργίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνου, τα μέλη του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Δ., τους διαιτητές, τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών και τα σωματεία: Άρης Αρχαγγέλου, Άγιος Ισίδωρος, Αλθαιμένης Κρητηνίας, Δήμητρα Δαματριάς, Α.Ε. Κατταβιάς, Ορφέας, Φοίβος Κρεμαστής, για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου μας.
-τις ομάδες των Προτζούνιορ, τους προπονητές τους και ιδιαίτερα τα παιδιά
-το μέλος μας Στάθη Φαρμακίδη για τον συντονισμό και την διοργάνωση της εκδήλωσης
-τα Μ.Μ.Ε που ήταν αρωγοί μας και κάλυψαν την εκδήλωση
Τέλος, με την ευκαιρία, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή γαλήνη, με συμπόνια και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο.