Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ευχαριστήριο της Τ.Ε.βόλεϊ

Ευχαριστήριο της Τ.Ε.βόλεϊ

18
diagoras foinikas
Dodekanisos

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγώνων της Ζ’ Περιφέρειας στο νησί μας, η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ της Δωδεκανήσου εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο:
«Τελείωσαν με επιτυχία τα παιχνίδια της Β φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος πετοσφαίρισης παίδων-κορασίδων που διεξήχθησαν στο νησί μας. Η Τ.Ε. Δωδεκανήσου καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή ευχαριστεί θερμά την 95 ΑΔΤΕ και τον Υποστράτηγο Δημήτριο Ρέσκο για την παραχώρηση ασθενοφόρου και ιατρικού προσωπικού στους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διαιτητές και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών που για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

Τωρα περιμενουμε με αγωνια το σχολιο του καραγκιοζακου μας του volleyman.

ASXETOS
ASXETOS
10 years ago

B R A V O … ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ … ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ … ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΟΝ .. B R A V O …..

volleyball
volleyball
10 years ago

Τελικά Υπομονή +++ το αποφάσισα.θα σε βάλω αρχηγό στο κύκλο των χαμένων χαζων. Οι κορυφές πρέπει να αξιοποιούνται. Κατ αρχήν, άρχισε ν αγοράζεις μετάλλια για του χρόνου.Μετά θα σκεφτώ τι άλλη αποστολή θα σου αναθεσω… τυχερέ…
Επίσης θα αναλάβεις καθήκοντα bodyguard coach γιατί κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα μετά την επίθεση παικτριας που δέχθηκα.

reporter
reporter
10 years ago

Ο φίλος μου ο head coach δεν θα δώσει συγχαρητήρια;;;;

reporter
reporter
10 years ago

[quote name=”ASXETOS”]B R A V O … ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ … ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ … ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΟΝ .. B R A V O …..[/quote]

Έχεις δίκιο, μετά που θα τους αναλάβει και ο σούπερ κόουτς θα πετάνε.Γιατί ο τωρινός φαγώθηκε και κρίθηκε ανεπαρκής για το γυναικείο.

ManaVolley
ManaVolley
10 years ago

Θα ήθελα να μάθω εσείς που κατακρίνετε τους πάντες και τα πάντα , για ποιόν λόγο τα κάνετε;;;;;;
Εγώ είδα το παιχνίδι των κοριτσιών του Διαγόρα με την Σάμο και έπαιξαν θαυμάσια και ας μην νίκησαν.
Το παιδί μου παίζει στην ομάδα της Σάμου και λυπάμαι που θα το πω αλλά όσα σχόλια έχω διαβάσει σε όσα άρθρα έχω μπει, μόνο λάσπες και κατηγορίες διάβασα. Λύσεις πουθενά και από κανένα….. Κρίμα …. έχετε τόσα πολλά παιδιά και πολλές ομάδες και ασχολείστε με λάθος πράγματα…. Γνώμη μίας μάνας…..

Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

Μαρεσει που τελικα παραδεχεσε οτι θα εισαι και μαλιστα coach στην ομαδα των χαμενων χαζων.Αυτο μας λεει παρα πολλα. Δεν ειναι αναγκη να μας δωσεις εξηγησεις καραγκιοζακο σε καταλαβαμε απο την πρωτη στηγμη.Και απο οτι βλεπω πρεπει να εισαι και πολυ σπαγκος για να μιλας απο τωρα για μεταλλια.Ακομα δεν τον ηδαμε Γιαννη τον βγαλαμε ;

volleyman
volleyman
10 years ago

Υπομονή, το παραδέχεσαι στον πρώτο ενικό γράφεται με αι καιτο ηδαμε με ει. Για να συνεχίσω να συνομιλώ μαζί σου, σε παρακαλώ μην εκδηλώνεις έτσι το επίπεδο της μόρφωσης σου. Όπως και να’χει θέλω εξυπνότερο αντίπαλο γιατί εκτός από χαζός απαντασαι και αδαής με αρκετή αλαζονική ημιμάθεια. Φυσικά είναι τρομερά δύσκολο να πέσω στο επίπεδο σου. Η ηλιθιότητα δεν είναι αναγνωρίσιμη από τον υπογράφοντα. Πάντως φάνηκες και σε κάτι χρήσιμος. Στα στατιστικά προστέθηκε ένας ακόμα ακούσιας ύπαρξης περισσιας μωριας.

Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

[quote name=”volleyman”]Υπομονή, το παραδέχεσαι στον πρώτο ενικό γράφεται με αι καιτο ηδαμε με ει. Για να συνεχίσω να συνομιλώ μαζί σου, σε παρακαλώ μην εκδηλώνεις έτσι το επίπεδο της μόρφωσης σου. Όπως και να’χει θέλω εξυπνότερο αντίπαλο γιατί εκτός από χαζός απαντασαι και αδαής με αρκετή αλαζονική ημιμάθεια. Φυσικά είναι τρομερά δύσκολο να πέσω στο επίπεδο σου. Η ηλιθιότητα δεν είναι αναγνωρίσιμη από τον υπογράφοντα. Πάντως φάνηκες και σε κάτι χρήσιμος. Στα στατιστικά προστέθηκε ένας ακόμα ακούσιας ύπαρξης περισσιας μωριας.[/quote]

Ξέρεις volleyman πόσοι μορφωμένοι με επίπεδο είναι ‘μέσα’ για υπεξαίρεση και κατάχρηση;

Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

Τωρα μας εβαλες στα στατιστικα ; Δηλαδη δεν κανουμε για την ομαδα σου των χαμενων χαζων;Τελικα πρεπει να εισαι και ψηλος και χαζος γιατι εκει ψηλα φυσαει πολυς αερας και τα μυαλα σου πηραν πολυ. Και οι αντιπαλοι σου θα πρεπει να ειναι μονο γραφτος, γιατι προφορικος δδδδδεν μμμμμπορεις να ττττους κκκκκοντραρεις vvvvvolleyman.

volleyman2
volleyman2
10 years ago

[quote name=”Υπομονη +++”]Τωρα μας εβαλες στα στατιστικα ; Δηλαδη δεν κανουμε για την ομαδα σου των χαμενων χαζων;Τελικα πρεπει να εισαι και ψηλος και χαζος γιατι εκει ψηλα φυσαει πολυς αερας και τα μυαλα σου πηραν πολυ. Και οι αντιπαλοι σου θα πρεπει να ειναι μονο γραφτος, γιατι προφορικος δδδδδεν μμμμμπορεις να ττττους κκκκκοντραρεις vvvvvolleyman.[/quote]

Ότι και να κάνεις οτι και να προσπαθησεις να αλιεύσεις ουδέποτε θα γινεις αποδεκτός γιατι απλα εισαι ενας τυχοδιωκτης ανυπαρκτος που εκμεταλλευθηκες αδαεις για να χωθεις στην ΤΕ κακομοιρη. Παρτο χαμπαρι τα μαγαζακια θα κλεισουν.όσο για το λογοπαιγνιο γραφτός ή προφορικός (αν και δεν καταλαβαίνω καν τι εννοείς – φυσικά οι όμοιοί σου χαζοί κι αυτοί θα το μεταφράσουν άμεσα)για να σε διευκολύνω γράφεται “γραπτώς”.Ως πότε θα σε μαθαίνω επιτέλους. Σας έχουμε παρει ειδηση. ΟΛΟΙ. καταλάβετέ το.Η ΤΕ δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ μαγαζάκι σας (κι αυτό).Θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές ημιδαπέ κοκκινοτριχη

MAVRA-DANISH
MAVRA-DANISH
10 years ago

…ημιδαπέ κοκκινοτρίχη.

Εμ, τα ήθελε ο …τέτοιος σου.

montali2
montali2
10 years ago

χαχαχαχαχα.. το κοκκινοτριχης ειναι ολα τα λεφτα, νασαι καλά ρε volleyman (όποιος volleyman και να σαι γιατί οποιοσδήποτε γίνεται volleyman ή οτι τον βολεύει).
Πάντως είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλος ο τζερτζελές γίνεται για την ΤΕ. Και τα σκάγια πήραν και μερικούς “κόουτς” που προσπαθούν με τις ευλογίες άλλων να γίνουν ντε και καλά κόουτς, αλλά αυτό είναι μηδαμινό έως ανύπαρκτο θέμα για τον ακήρυχτο πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό στον χώρο της ΤΕ, και αν δεν ήταν το site αυτό, λίγοι θα το ήξεραν. Έπεται συνέχεια, γιατί όπως βλέπω επώνυμα πια (ΤΕ – ΖΕΦΥΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ “Ρ”)είναι στα χαρακώματα.Φυσικά δεν θα υπάρξει νικητής αλλά θα γινόμαστε πάντα ρόμπες στο κόσμο. Ας μην φανεί ότι είμαι με το μέρος κάποιου αλλά επί Τσοπανάκη δεν γινόντουσαν αυτά. Υπήρχαν προστριβές και αντίθετες γνώμες (ή οτι άλλο μπορεί να ειπωθεί) αλλά επ ουδενί τέτοια κατάντια.

theatis
theatis
10 years ago

Ρε παιδιά αυτός ο υπομονή πρέπει να ναι μεγάλο λαμόγιο τελικά και απ οτι κατάλαβα θιγόμενος.

volleyman-real
volleyman-real
10 years ago

Έχω πει κατ’επανάληψη (για να μην αποδίδονται σε λάθος άτομα ευθύνες ή οτιδήποτε άλλο)ότι δεν είμαι κοουτς και ούτε θέλω να γίνω αν και όπως διαφαίνεται όποιος γουστάρει γίνεται και μάλιστα με τις ευλογίες της ΤΕ όπως έχει προαναφερθεί στα post.
Τώρα για το ψηλός (1.81) πάει κι έρχεται..
όσο για το χαζός, έχω πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αν και σύμφωνα με το σχόλιο του υπομονή ότι έχουν πάει μεσα μορφωμένοι για κατάχρηση, αυτό τουλάχιστον αποποιεί το χαζός.
θα επανέρθω όταν πλησιάζει η διάλυση της ΤΕ είτε για εκλογές είτε για άλλο λόγο. Ακόμα δεν απάντησαν στην απάντηση του Ζέφυρου που τους στόλισε κομψότατα.Δεν αποσκοπώ για μια θέση στη ΤΕ ούτε έχει γίνει αυτοσκοπός αλλά γεμίσαμε λαμόγια που εμείς οι ίδιοι τους ανοίξαμε τις πόρτες. στο επανιδείν λοιπόν.

Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

Χαχαχαχα τελικα ειναι πολλοι οι ψηλοι και αεριζωμενοι και εγω που νομιζα πως ειναι ενας ο καραγκιοζακος. Οι κυριοι που οργανονουν τις ομαδες αυτη την στιγμη και η ΤΕ ειναι αψογοι,και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε παρ’ολες τις δυσκολες καταστασεις που περνανε.Για να σας δουμε και εσας υποκρητες γραμματεις και φαρισαιοι.

volleyman-real
volleyman-real
10 years ago

καλά κάνει και σε διορθώνει υπομονή ο volleyman2, όπως υποκριτές,οργανώνουν κλπ.έλεος δηλαδή,είπαμε είσαι χαζός αλλά όχι και εντελώς αμόρφωτος,τέλος πάντων υπόσχομαι να κάνουμε το παν να σε διορθώνουμε-βοηθάμε τόσο στην γραμματική-ορθογραφία, όσο και στην σύνταξή σου. Στο δια ταύτα λοιπόν.Στην ΤΕ και στις ομάδες δεν είναι μόνο κύριοι αλλά και κυρίες(ξεχάσθηκες και έχεις το νου σου, μόνο στους κυρίους-κολλητούς σου).Ξαναδιάβασε την απάντηση του Ζέφυρου προς την ΤΕ και όχι μόνο.Όσο αφορά τις δύσκολες καταστάσεις δεν μπορείς να γνωρίζεις γιατί δεν είσαι μέλος της ΤΕ.Όσο αφορά εμάς, άσε να μας κρίνεις αφού αναλάβουμε και μετά, δεν μπορείς εκ προοιμίου να διαλαλεις. πάντως σου βγάζω το καπέλο. το καραγκιοζάκος σωστά το γραψες.Μαζί με τα επικείμενα σεμινάρια, βάλε στο καλεντάρι σου έκθεση γραμμματική και γιατί όχι και ζωγραφική,γιατί ζωγραφίζεις αγόρι μου (αγόρι κάποιας ηλικίας βέβαια…)

Υπομονη +++
Υπομονη +++
10 years ago

τελικα αυτη ειναι η ουσια σας και μονο, να μας διορθωνετε στην γραμματικη γιατι στα αλλα ολα που αναφερατε δεν ειστε αξιοι-ες. Μονο για κατινιασματα κανεις-ετε. Εγω τωρα, ισως χρειαζομαι μαθηματα εκθεσης γραμματικης, αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι κουτσουρο πελεκιμενο που ξοδεψαν οι γονεις μου το βιος τους για να με σπουδασουν και στο τελος να καθομαι να ασχολουμαι με μικροπρεπειες και να κατακρινω ολο το νησι για την προσπαθεια που κανει να κρατησει τα παιδια κοντα στον αθλητισμο. Να μου λειπει τετοια μορφωση.Εσεις ειστε οι μορφωμενοι που θα μαθετε τα παιδια του κοσμακι να συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο που κανετε εσεις.Μασκοφοροι.Μηπως απο την πολυ την μορφωση παραμορφωθηκατε.Λυπαμαι τους ανθρωπους που παλεψαν για να σας σπουδασουν, καρεκλοκενταυροι, καιαδοπαιδα.