Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ευχαριστήριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Ευχαριστήριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

0
stivos pagkorasidesa
Dodekanisos

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα στον Περιφερειάρχη κον Μαχαιρίδη Ιωάννη καθώς και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού κον Δρακιού Μιχάλη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα για συγχρηματοδότηση των 26ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου που έγιναν με επιτυχία στο νησί της Χίου το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6/10/2013.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέραν της γενναίας οικονομικής στήριξης στους Αιγαιοπελαγίτικους, είναι αρωγός τα τελευταία έξι (6) χρόνια στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου με εξαιρετικά αποτελέσματα για τα σωματεία μας.
Οι δύο αυτοί αγωνιστικοί θεσμοί αποτελούν ότι το καλύτερο για τα αθλητικά μας σωματεία του στίβου και ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη της Περιφέρειας και των Δήμων μας θα συνεχίσουν να διοργανώνονται παρά την οικονομική κρίση.
Ο αθλητισμός μπορεί να θεωρηθεί το φάρμακο για την νεολαία μας στην κρίση που διέρχεται η χώρα μας.

Β. 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΑΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΠΠ-ΠΚ Β ‘

Με την κάλυψη των μετακινήσεων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την φιλοξενία του Δήμου Ρόδου για τους αθλητές –τριες των νησιών Κω, Καλύμνου, Λέρου και Σύμης θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 το πρωί ο 3ος αγώνας του Αναπτυξιακού Πρωτ/τος .
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο όμορφο στάδιο στίβου της Καμείρου στον ¨Άγιο Σουλά με την συμμετοχή αθλητών-τριών από τα δέκα σωματεία της Δωδ/σου.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στιι 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί σε δύο ώρες περίπου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments