Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ευχαριστήριο στον Θεοδώρου

Ευχαριστήριο στον Θεοδώρου

1
theodorou manousoglou
Dodekanisos

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του ΔΟΠΑΡ Θόδωρα Θεοδώρου με αφορμή την πρόσφατη εκδρομή στην Κύπρο, εξέδωσε χθες ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την επιτυχία που είχε η εκδρομή στην μεγαλόνησο Κύπρο το διάστημα από τις 6 έως και τις 10 Μαρτίου, αποτέλεσμα της άψογης διοργάνωσης του πρακτορείου σας και να ευχηθεί για μια καλή συνεργασία στο άμεσο μέλλον. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου ευχαριστούν δημοσίως τον κ. Θεόδωρο Θεοδώρου – προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την βοήθεια που μας παρείχε στην μεγαλόνησο Κύπρο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει.
-Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του επί σειρά ετών Προέδρου του Ευαγόρα «Παναγιώτου Μιχαήλ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

Se kati diaitites typou Rados, Ntokos k sia, tha tous mathete epitelous ta vasika?
Oxi ola prws Theou, alla mathe te tous 5-6 pragmata wste na min dialane ta paixnidia!