Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ευχαριστήριο στον κόσμο

Ευχαριστήριο στον κόσμο

6
DSCN0038
Dodekanisos

Ικανοποιημένοι από τη στήριξη που έτυχε η ομάδα στο πρώτο φετινό επίσημο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό είναι η διοίκηση του Ιάλυσου. Για το λόγο μάλιστα αυτό, εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο που πήγε στο «Οικονομίδειο» για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Σάββενα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθροκίτρινοι» αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που ήρθε χθες στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα μας. Η βοήθεια του ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rodos
rodos
7 years ago

re mas doulevete?ante 500 xontra xontra eisastan kai meta lete gia emas rezilia tou xoriou.

Mamou
Mamou
7 years ago

Εσυ Φλώρα “Ρόδος” εισαι και εσυ απο αυτούς που στο φεισμπουκ κράζουν την ομάδα τους και κράζουν τον Ιαλυσο επειδή παει καλύτερα ε;;; Η άπο αυτούς που λένε αχ Ροδουλα που κάταντησες….ασε εμάς ρε φτωχο@@@ και δες την ομάδα σου που ειναι νο1 για κάθοδο στο τοπικό ομάδα – ασανσέρ μόνο εσείς..Ρόδος σου λεει μετα χιλιάδες κοσμος μμμμμμ γκρρρρ

Αληθειας
Αληθειας
7 years ago

Συγχαρητήρια διωξατε τον κόσμο απο το γηπεδο μόνοι σας ιαλυσοι της μιας νύχτας…που ειναι η εξέδρα ;;; Που ειναι οι σκορπιονς ;;; Τους διώξατε όλους και μερικοί μου έγιναν χλιδάτο οι στις αναπευτικες καρέκλες διπλα στον προεδρακο…πάρτε το
Χαμπάρι τα καμωματα του χοντρου στην α ‘Εθνικη δεν διαφέρουν με του αλλού στην γ ´ εθνικη “ιαλυσος μεχρι κόκκαλο” και όλοι οι σάπιοι μακρια μας !!

Αληθειας
Αληθειας
7 years ago

Κατάλαβε το όλοι οτι ο @@@@@@@ της α εθνικής με την γ εθνικη δεν διαφέρουν πουθενά έχετε καταφέρει να διώξετε τον κόσμο ολο απο το γηπεδο να ξενερώσει ο αλλος ο κοσμος και ας ειναι η ομάδα στην γ…που ειναι οι σκορπιονς;;; Ξεχασα γίνατε μερικοί υπάλληλοι του που να πατε να φωνάξετε αναπευτικες καρέκλες Καφεδαρα και Άγιος ο θεός…εεε οπαδοί της μιας νύχτας….ιαλυσος μεχρι κόκκαλο….εεεεεοοοοοο αλλιως ονειρευόμαστε εμεις τον ιαλυσοοοοοοοοοοο!

elafares
elafares
7 years ago

[quote name=”Αληθειας”]Συγχαρητήρια διωξατε τον κόσμο απο το γηπεδο μόνοι σας ιαλυσοι της μιας νύχτας…που ειναι η εξέδρα ;;; Που ειναι οι σκορπιονς ;;; Τους διώξατε όλους και μερικοί μου έγιναν χλιδάτο οι στις αναπευτικες καρέκλες διπλα στον προεδρακο…πάρτε το
Χαμπάρι τα καμωματα του χοντρου στην α ‘Εθνικη δεν διαφέρουν με του αλλού στην γ ´ εθνικη “ιαλυσος μεχρι κόκκαλο” και όλοι οι σάπιοι μακρια μας !![/quote]έχει βουηξει ή ελλαδα,διωξαν όλους για να κάνουν ήρεμα το μαγείρεμα με τον χάμπουργκερ .

Αλήθειας
Αλήθειας
7 years ago

Εσυ κοιτά την δουλεια σου τα ιδια σκατα και χειρότερα ειστε .