Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ευχαριστίες από τη Side Out

Ευχαριστίες από τη Side Out

0
telxinida didimopoisi
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την παραμονή τους στη Ρόδο για το δεύτερο προπονητικό camp που πραγματοποιήθηκε, είναι οι υπεύθυνοι της Βρετανικής εταιρείας Side Out. Με ανακοίνωση του ο διευθυντής της εταιρείας κ. Mark Kontopoulos αναφέρει τα ακόλουθα:

Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας SideOut, έχοντας ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του δεύτερου ετήσιου προπονητικού camp beach volley στο πανέμορφο και φιλόξενο  νησί της Ρόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν με την προσφορά  τους στην επιτυχία αυτή.
Με τη βοήθεια και των ιδανικών καιρικών συνθηκών, οι συμμετέχοντες, και ιδίως οι ξένοι από  όλες τις γωνίες της Ευρώπης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, να  γνωρίσουν τί εστί Ελληνική φιλοξενία, Ελληνική κουζίνα αλλά και Ελληνικό Πάσχα με αποκορύφωση την Ανάσταση και τα έθιμά της.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
α) Τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Μοσκιού και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής  Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου για την παραχώρηση των γηπέδων στο Αθλητικό Κέντρο  Καλλιπάτειρα για την διεξαγωγή των προπονητικού τουρνουά και την άψογη συνεργασία που για  δεύτερη χρονιά μας παρείχαν.
β) Την πρόεδρο κα. Γκόγκου Κατερίνα και το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου Ξεναγών  Ρόδου για την δωρεάν ξενάγηση των αθλητών μας στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.
γ) Το Σώμα Εθελοντών Σαμαριτών για την παρουσία και ουσιαστική τους βοήθεια στο 2ο  προπονητικό τουρνουά.
δ) Τον διαιτητή κ. Σάκη Κυπριώτη για την πολύτιμη βοήθεια του και στα δύο προπονητικά
τουρνουά.
ε) Την επιχείρηση Λιάστρα για την δωρεάν προσφορά χρήσης μηχανημάτων μικροφωνικής για την  διασκέδαση και παρουσίαση στα δύο προπονητικά τουρνουά. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρησης Τελχινίς για την άψογη
συνεργασία που οδήγησε στην επίσημη αδελφοποίησή μας.  Ευελπιστούμε οτι η συνεργασία και φιλία μεταξύ της SideOut και όλων των ως άνω παραγόντων  θα ενισχυθεί και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.
Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments