Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύστοχος στο δεύτερο ημίχρονο!

Εύστοχος στο δεύτερο ημίχρονο!

6
diagoras masari
Dodekanisos

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο Διαγόρας κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα Μασσάρων και νίκησε με 4-0. Το παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο και ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η εικόνα στις κερκίδες ήταν αποκαρδιωτική καθώς λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα.
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με τον Διαγόρα να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας και την καλύτερη κυκλοφορία που στο πρώτο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς.
Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» έγιναν πιο ουσιαστικοί και μπόρεσαν να βρουν στόχο τέσσερις φορές, ενώ είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και πέμπτο γκολ από τα 11μ, αλλά ο Μαρίνοβ είπε όχι στον Γεωργαλλή. Οι Μασαρενοί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για το θετικό αποτέλεσμα αλλά άντεξαν μόνο στο πρώτο μέρος.
52΄ Γεωργαλλής και Μπαϊρακτάρης διεκδίκησαν την μπάλα στην περιοχή με τον πρώτο να πέφτει στο χορτάρι. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο φορ του «γηραιού», 1-0. Για την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι, διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.
60΄ Κόρνερ του Αθανασίου Αντ. Από τα αριστερά, προβολή από κοντά ο Μαθιός και 2-0.
73΄Ο Γεωργαλλής ελίχθηκε από τα αριστερά παράλληλα με την εστία και με συρτό σουτ πέτυχε το 3-0.
78΄ Με δυνατό συρτό σουτ ο Κιοσέογλου πέτυχε το 4-0. 
Στο 65΄ το γυριστό σουτ του Λερογιάννη απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δαρτζέντας.
86΄Ο Γεωργαλλής ανατράπηκε στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Μαρίνοβ και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα με έξυπνο τρόπο νίκησε τον Γεωργαλλή και απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ. 
Διαιτησία Καραγιάννης-Μπέκας-Καλκαβούρας.

ΔIAΓΟΡΑΣ: Δαρτζέντας, Χεμωνέττος (82΄Κορλός), Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ., Πομπού, Μαθιός, Αθανασίου Π. (62΄ λ.τ. Φλεβάρης), Κιοσέογλου (86΄Καματερός), Γεωργαλλής, Τσαγγάρης, Πεταυράκης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ.: Μήλιος (78΄ Μαρίνοβ), Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χ., Μαυριός, Καρπαθάκης, Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Κώστας (75΄Λούππος), Δημητριάδης, Λερογιάννης, Πάττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaneis?
kaneis?
7 years ago

kaneis den anefere ta emetika sxolia tou paikti tou Astera??

ΗΛΙΑΣ ΛΟΊΖΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΊΖΟΣ
7 years ago

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ, ? ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΉΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΡΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ!

mina
mina
7 years ago

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

kostas6
kostas6
7 years ago

[quote name=”ΗΛΙΑΣ ΛΟΊΖΟΣ”]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ, ? ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΉΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΡΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ![/quote]
xaxa re loizo oute theatro den ksereis na paizeis pia.apo pote theoreite vrisia to na apokaleis kapoion tourko tourko?kai akouses mono ayto de ntrepese re?to oti o sygekrimenos gyrise sti kerkida sta episima kai eipe kala kaname emeis oi tourkoi kai sas g@@@@@@@e 400 xronia den to akouses?an se ena gipedo tis tourkias pei kapoios tourkos enan ellina,ellina theoreite vrisia?pese pio xamila exei maksilaraki pese pese.

ΗΛΙΑΣ ΛΟΙΖΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΙΖΟΣ
7 years ago

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΡΙΣΙΑ(ΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ)ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ, ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, Ο ΠΟΊΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!!!!!! ΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.

kostas6
kostas6
7 years ago

[quote name=”ΗΛΙΑΣ ΛΟΙΖΟΣ”]ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΡΙΣΙΑ(ΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ)ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ, ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, Ο ΠΟΊΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!!!!!! ΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.[/quote]
asto den pianei,next time.