Αρχική Αθλητικά νέα EuroLeague: Πρωτοσέλιδο στην L’Équipe ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

EuroLeague: Πρωτοσέλιδο στην L’Équipe ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

0
sportfm.gr
Dodekanisos

Χάρη σε νικητήριο καλάθι του Κώστα Αντετοκούνμπο η Βιλερμπάν επικράτησε 75-73 της Αναντολού Εφές για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague. Ένα γεγονός, το οποίο κοσμεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της L’Équipe. 

Το νικητήριο καλάθι του Κώστα Αντετοκούνμπο

Παραμιλάει όλη η Γαλλία για την τρομερή και φοβερή Βιλερμπάν στην αρχή της EuroLeague. Αν και βρέθηκε στο -19 στην τρίτη περίοδο (37-56), τελικά κατόρθωσε με απίστευτη αντεπίθεση να υποτάξει την Αναντολού Εφές με 75-73! Το νικητήριο καλάθι του αγώνα ήρθε δια χειρός Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο 23χρονος Έλληνας πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και με καλάθι δύο πόντων, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ τελείωσε τον αγώνα με δέκα πόντους και τέσσερα ριμπάουντ. 

Η L’Équipe, αποκαλούμενη και ως η καλύτερη εφημερίδα της Γαλλίας στάθηκε στο πρωτοσέλιδό της στην νίκη της Βιλερμπάν. Μάλιστα, επέλεξε για κεντρική φωτογραφία της μία φάση με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο!

Η περσινή πρωταθλήτρια της EuroLeague, βρίσκεται στα σχοινιά! Η Τουρκική ομάδα μετράει πλέον 3/3 ήττες. Αντίθετα η Βιλερμπάν «πετάει», μετρώντας το απόλυτο των νικών (3/3)!

Δείτε το πρωτοσέλιδο 

@lequipe / Twitter

«Έσπασε» το αήττητο σερί της Εφές 

Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη της ομάδας του T.J. Parker ήταν διπλής σημασίας. Αφενός παρέμεινε αήττητη. Αφετέρου έθεσε τέλος στο απίστευτο σερί της Αναντολού. Η Εφές είχε να ηττηθεί στην Γαλλία 20 ολόκληρα χρόνια! Η τελευταία ήττα της είχε χρονολογηθεί τον Φεβρουάριο του 2001 με 94-73 από την Ορτέζ για την Σουπρολίγκα. Σε αυτό το διάστημα είχε μετρήσει δέκα σερί νίκες.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments