Αρχική Αθλητικά νέα EURO: Προκρίθηκε στους “4” και η Ιταλία!

EURO: Προκρίθηκε στους “4” και η Ιταλία!

0
Dodekanisos

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του EURO “κλείδωσε” η Ιταλία που νίκησε με 2-1 το Βέλγιο. Η “σκουάντρα ατζούρα” επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, όντας μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. 

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι προηγήθηκε στο 31′ με τον Μπαρέλα. Ο Ινσίνιε στο 44′ με φοβερό γκολ έγραψε το 2-0, για να μειώσει με πέναλτι σε 2-1 ο Λουκάκου στο 45+2′. 

Παρόλα αυτά οι Ιταλοί βασιζόμενοι στην στιβαρή τους άμυνα άντεξαν στην πίεση των Βέλγων και πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί τους περιμένει η Ισπανία.

Για το Βέλγιο και τη «χρυσή γενιά» της χώρας είναι ένας ακόμη οδυνηρός αποκλεισμός, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και για αρκετούς ήταν φαβορί ακόμη και για το τρόπαιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβαϊρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Τίλεμανς (69′ Μέρτενς), Μενιέ (69′ Τσαντλί), Τ. Αζάρ, Ντοκού, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σπινατσόλα (79′ Εμερσον), Ντι Λορέντσο, Ζορζίνιο, Βεράτι (74′ Κριστάντε), Μπαρέλα, Κιέζα (90′ Τολόι), Ινσίνιε (79′ Μπεράρντι), Ιμπόμπιλε (74′ Μπελότι). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments