Αρχική Αθλητικά νέα EURO: Γκάφα ολκής από έξι αγεωγράφητους Γάλλους που αντί για Βουδαπέστη πήγαν...

EURO: Γκάφα ολκής από έξι αγεωγράφητους Γάλλους που αντί για Βουδαπέστη πήγαν Βουκουρέστι!

0
Πηγή φωτογραφίας: goal.com
Dodekanisos

Γράφει ο Κώστας Μόσχοβος

Έξι Γάλλοι φίλαθλοι θέλησαν να μεταβούν στη Βουδαπέστη, για να παρακολουθήσουν την εθνική τους ομάδας κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά… μπερδεύτηκαν και κατέληξαν στο Βουκουρέστι!

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η ρουμάνικη ιστοσελίδα «Jurnarul National» το μπέρδεμα έγινε στα εισιτήρια, καθώς οι τρεις είχαν εισιτήριο με προορισμό την Βουδαπέστη και οι άλλοι τρεις προορισμό το Βουκουρέστι!

«Πρέπει να διαβάσουμε περισσότερο για την Ευρώπη»

Η παρέα των Γάλλων ακόμα και όταν προσγειώθηκε στο λάθος μέρος ούτε που κατάλαβε την διαφορά. «Πώς να το ξέρουμε; Πρώτη φορά ταξιδέψαμε στο συγκεκριμένο μέρος της Ευρώπης. Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, για εμένα μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ Βουκουρεστίου και Βουδαπέστης. Πρέπει να διαβάσουμε περισσότερο για την Ευρώπη», τόνισε ένας από τους Γάλλους.

Παρόλα αυτά η παρέα δεν πτοήθηκε και από το αεροδρόμιο ακολούθησαν κάποιους φιλάθλους, τους οποίους πέρασαν για ντόπιους Ούγγρους! Ενώ εκείνοι ήταν Ουκρανοί και θα πήγαιναν προς το «Εθνικό στάδιο του Βουκουρεστίου» για το δικό τους παιχνίδι κόντρα στα ΣΚΟΠΙΑ.

Το αστείο της υπόθεσης πέρα από τους αγεωγράφητους Γάλλους, είναι πως αν η Γαλλία τερματίσει πρώτη στον ΣΤ’ όμιλο (γεγονός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες), θα δώσει τον αγώνα της φάσης «16» στο Βουκουρέστι. Οπότε θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο ματς της 28ης Ιουνίου. «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μένουμε εδώ και περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη (εννοεί σήμερα), για να δούμε που θα αγωνιστεί μετά η εθνική μας. Αν κερδίσουν τον όμιλο, θα παίξουν στο Βουκουρέστι. Οπότε μένουμε εδώ», είπε ένας εκ της παρέας. Κάπως έτσι αποφάσισαν να παραμείνουν και να μη ρισκάρουν να… χαθούν ξανά στην Ευρώπη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments