Αρχική Αθλητικά νέα EURO: Εμφατική πρόκριση της Δανίας στα προημιτελικά!

EURO: Εμφατική πρόκριση της Δανίας στα προημιτελικά!

0
Πηγή φωτογραφίας: skysports
Dodekanisos

Στους οκτώ του EURO η Δανία που «διέλυσε» 4-0 την Ουαλία στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ με ηγετική εμφάνιση του Κάσπερ Ντόλμπεργκ. Ολλανδία ή Τσεχία ο επόμενος αντίπαλος για τους Σκανδιναβούς σε ματς που θα διεξαχθεί στο Μπακού. 

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ πήρε από το «χέρι» την Δανία, καθώς σε καθοριστικά σημεία σκόραρε δύο γκολ (27′ & 48′) και σε συνδυασμό με τα γκολ των Γιόακιμ Μάλε (88′) και του Μάρτιν Μπρέϊθγουεϊτ (90+4′) η Δανία επιβλήθηκε 4-0 της Ουαλίας παίρνοντας το εισιτήριο για τους οκτώ του τουρνουά. 

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα εκπληκτική εμφάνιση-πρόκριση για τους Δανούς, καθώς «νωπό» στις μνήμες όλων είναι ακόμα το συμβάν του Κριστιάν Έρικσεν. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΟΥΑΛΙΑ (Ράιαν Γκιγκς): Γουόρντ, Κ. Ρόμπερτς (40′ Ν. Γουίλιαμς), Μέφαμ, Ρόντον, Μπ. Ντέιβις, Μορέλ (59′ Γουίλσον), Άλεν, Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς (78′ Μπρουκς), Μουρ (78′ Τ. Ρόμπερτς)

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Γιούλμαν): Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Κιάερ (77′ Κιάερ), Βέστεργκααρντ, Στρίγκερ Λάρσεν (77′ Μπόιλεσεν), Χιέιμπιεργκ, Ντιλέινι (60′ Γένσεν), Μάλε, Μπρέθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (69′ Κορνέλιους), Ντάμσγκααρντ (60′ Νέργκαρντ)

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments