Αρχική Αθλητικά νέα Φίλαθλος έγινε viral στο Γαλλία – Ελβετία και κέρδισε αεροπορικά εισιτήρια

Φίλαθλος έγινε viral στο Γαλλία – Ελβετία και κέρδισε αεροπορικά εισιτήρια

0
Ο 28χρονος Luca Loutenbach που έγινε viral στο διαδίκτυο. Πηγή φωτογραφίας: to10.gr
Dodekanisos

Ένας φίλαθλος της Ελβετίας έγινε viral στο διαδίκτυο λόγω του τρομερού κοντράστ συναισθημάτων του από το ακυρωθέν γκολ της Ελβετίας στο 87’ μέχρι την ισοφάριση σε 3-3 στο 91’ κόντρα στη Γαλλία.

Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το ματς της Ελβετίας με την Γαλλία με το τελικό 3-3 να μας αποζημιώνει με μία απίστευτη διαδικασία στα πέναλτι (5-4) και ιστορικό «θρίαμβο» πρόκριση της Ελβετίας.

Από το συγκεκριμένο ματς η κάμερα έπιασε έναν φίλαθλο της Ελβετίας ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά βρέθηκε από την «ναδίρ» στο «ζενίθ».

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «blick», πρόκειται για τον 28χρονο Luca Loutenbach. Η «blick» επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Νομίζω όσοι με γνωρίζουν προσωπικά με έχουν σχολιάσει. Ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα καθόλου ίντερνετ κατά την διάρκεια του αγώνα. Αλλά κάποιοι φίλαθλοι δίπλα μου συνδέθηκαν και γρήγορα διαπίστωσαν τι συμβαίνει!»

Ο Luca δηλώνει πιστός φίλαθλος της Ελβετίας, την οποία προσπαθεί να ακολουθεί όπου και αν αγωνίζεται. Ωστόσο λόγω του covid-19 δεν γνωρίζει κατά πόσο θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, όπου στα προημιτελικά η Ελβετία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

«Πρόκειται για την ομορφότερη μέρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Ελβετίας. Όλη αυτή η προσπάθεια ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά του προπονητή και ολόκληρης της ομάδας», τόνισε ο νεαρός φίλαθλος.

Στο μεταξύ ένα τιτίβισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγινε επίσης viral. Συγκεκριμένα ο 28χρονος ρώτησε την αεροπορική εταιρεία Swiss International Airlines πόσα retweet χρειάζεται για να του κάνουν δώρο εισιτήρια για την Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «blick, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του, προτρέποντάς τον να επικοινωνήσει μαζί τους, ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό του! Παράλληλα η διεθνής πολυεθνική εταιρεία ενεργειακού ποτού Red Bull (παράρτημα στην Ελβετία) θα του κάνει δώρο μερικά «φτερά» δηλαδή κουτάκια ποτού για το ταξίδι του!  

Ιδού: 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments