Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Μαρ.

Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Μαρ.

0
iraklis damagitos
Dodekanisos

Σε μια άνετη επικράτησH εξελίχθηκε για τον Ηρακλή Μαριτσών το σημερινό παιχνίδι με τον Δαμάγητο Θεολόγου στο πλαίσιο της 2ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Αν και οι γηπεδούχοι έχαναν με 1 – 0, κατάφεραν στη συνέχεια να …φιλοδωρήσουν με τέσσερα γκολ τους αντιπάλους τους και να πάρουν τελικά την πρόκριση με το ευρύ 5 – 2. Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίθεση αιφνιδίασαν τους Μαριτσενούς, αφού ο Γρηγοριάδης έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, η «μηχανή» του Ηρακλή «πήρε μπροστά» και στο 14’, αφού έφερε το ματς στα ίσια συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τον Δαμάγητο και στο 36’ κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ηρακλή να είναι και πάλι στην επίθεση και στο 49’ πέτυχε το πέμπτο του γκολ. Οι παίκτες του Δαμάγητου αντέδρασαν, ισορρόπησαν το ματς και στο 66’ μείωσαν σε 5-2. Ωστόσο, δεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους για να αλλάξουν κάτι. Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα στο 85’ και στο 86’ η μπάλα να σταματήσει στα δοκάρια από σουτ του Χειμωνέττου και του Σαββάκη αντίστοιχα. Στο 88’ ήταν η σειρά των Θολενών να σημαδέψουν το δεξί δοκάρι σε σουτ του Ζαγοριανού, ενώ στο 90’ απείλησαν με τον Γρηγοριάδη, για να μειώσουν κι άλλο το σκορ.
Τα γκολ
8’ Ο Γρηγοριάδης από δεξιά με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία (0-1).
14’ Με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χειμωνέττος ισοφάρισε σε 1-1.
26’ Σέντρα από δεξιά του Καρίκα, καρφωτή κεφαλιά του Χειμωνέττου, 2-1.
34’ Στην σέντρα του Μπιγκό από αριστερά, ο Χατζηκωνσταντής πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έκανε το 3-1.
36’ Μπαλιά του Μπιγκό για τον Παπακωνσταντή Μ., αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 4-1.
49’ Σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, κεφαλιά εξ’ επαφής του Χειμωνέττου και 5-1.
66’ Κάθετη μπαλιά του Γρηγοριάδη για τον Σαλπιγγίδη, που με συρτό διαγώνιο σουτ, πέτυχε το 5-2.
Διαιτησία: Διακοφιλιππής – Στεφανάκης Β. – Μοσχάτος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης Α., Καρίκας, Λενιού, Γιαννικάκης (68’ Βασιλώττος Χ.), Κούρος Μ., Μπιγκό (60’ Σαββάκης), Φελεσάκης, Παπακωνσταντής Μ., Χατζηκωνσταντής (52’ Βασιλώττος Ευθ.), Χειμωνέττος, Γιωργαρέλλης
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργαλλάς, Γαζής, Νικολίκου, Ρόλαντ, Ντελλάκης, Καραβαΐλης (67’ Ζαγοριανός), Γιαννακάκης, Στρατής (72’ Μέμα), Σαλπιγγίδης, Γρηγοριάδης, Λοΐζος (46’ Καρπαθάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments