Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Κλεάνθης!

Εύκολα ο Κλεάνθης!

0
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Ψίνθου, με 4-0.
Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή ήταν καλύτερη κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και περισσότερο επικίνδυνη επιθετικά, κάνοντας συχνές επισκέψεις στα καρέ του Ηλία. Έτσι το γκολ ήταν θέμα χρόνου και αυτό ήρθε στο 23’, με σουτ του Γκινή (0-1). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, όμως λίγες από αυτές ήταν με αξιώσεις.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και μόλις στο 46’, ο Αλεξανδρίδης, με κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2).Λίγο αργότερα, στο 49’, και πάλι ο Αλεξανδρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3, με διαγώνιο σουτ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Πελέκη, στο 63’.
Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τάσης, Αναστασοπούλου
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Ορφανός Χ., Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαντώνης Ι. (56’ Φραντζής), Δαλκίδης, Τσοπάνογλου, Στελλάς, Σαββούλης, Χατζηνικόλας (80’ Μπαρμπαντώνης Χ.), Ορφανός Β., Τσούλλος (68’ Κουνελλές).
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Καρίκης, Μαριάς, Μπαούρης, Ποσατζίδης (52’ Γιαννίκος), Πελέκης, Καλημέρης, Γκινής (67’ Κρομμύδας), Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (64’ Λυριστής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments