Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Φοίβος!

Εύκολα ο Φοίβος!

0
foivos kardamaina
Dodekanisos

To 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πραγματοποίησε ο Φοίβος Κρεμαστής , ο οποίος επικράτησε της Δόξας Καρδάμαινας με σκορ 7-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν σε αυτήν την άνετη όπως εξελίχθηκε νίκη. Μόλις στο 15’ ο Στέργος Χατζηκοσμάς έβαλε μπροστά στην ομάδα του με ωραίο πλασέ έπειτα από μπαλιά του Αξιώτη. Το 2-0 ήρθε στο 25’ με ένα εξαιρετικό σουτ του Νίκου Ορφανίδη έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Φοίβος συνέχισε να επιτίθεται και στο 31’ ο Νίκος Ορφανίδης και πάλι με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35’ με πλασέ του Στέργου Χατζηκοσμά ενώ το ημίχρονο έληξε με σκορ 5-0 καθώς ο Παλάζης εκμεταλέυτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Ορφανίδη και με πλασέ πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του. Η Δόξα απείλησε στο 43’ με φάουλ του Πανόπουλου το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τόππου. Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό. Όμως στο 66’ ο Χατζηκοσμάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα για έκτη φορά στα δίχτυα του Τσαραπατσάνη. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Χατζηκοσμάς που πέτυχε καρέ τερμάτων.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος , Μήτρου, Φελεγκάκης, Ντόστι, Ορφανίδης Σ , Παϊζάνος, Αξιώτης ( 46’ Τσουβαλάς), Χατζηκοσμάς, Χαρτοφύλλης (57 Θαρρενός), Παλάζης, Ορφανίδης Ν (62’ Μάτσης).
ΔΟΞΑ Κ.: Τσαραπατσάνης, Πατσαβούδης, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός , Κούρτης,( 62’ Οχτάρας), Κουρζής, Παντελής, Μεμά, Χατζηαντωνίου (81’ Γεωργάκος), Πανόπουλος, Λαμαϊ

kardamaina endekada

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments