Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Αντίμαχος!

Εύκολα ο Αντίμαχος!

0
Dodekanisos

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αντίμαχος αφού επικράτησε του Διαγόρα Βατίου με 5-0 , στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα αρκετά δυνατά καθώς μόλις στο 5΄ κατάφεραν να προηγηθούν με το εύστοχο πέναλτι του Πη. Στο 27΄ ευτύχησαν να κάνουν δύο τα τέρματά τους με το διαγώνιο σουτ του Χατζησουλεϊμάν, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα «κλείδωσαν» την υπόθεση νίκη με την καρφωτή κεφαλιά του Πη για το 3-0.
Στην επανάληψη οι «κόκκινη» έριξαν ρυθμό ωστόσο πέτυχαν ακόμα δυο τέρματα ολοκληρώνοντας έτσι την καλή τους εμφάνιση. Στο 64΄ ο Ιωαννίδης με σουτ έκανε το 4-0 ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βλαντιμίροφ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Δημαράκης, (Παγώνης, Αλέκος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Συνεσίου (78’ Μπίλλης), Χατζησουλεϊμάν (78’ Καλλούδης), Πης, Βλαντιμίροφ, Ατσαλάκης (67’Κατσαρός).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β. : Μαυρουδής, Καραγιάννης (46′ Κούτσι), Αδάμος, Έλληνας, Μοσχής, Κατσαρής, Παπαστεφάνου, Λαζίδης (Καπουράνι), Χατζησάββας, Πρέτσι, Παπουρδάνος (67’ Τριανταφυλλίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments