Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Ευκλής Σορωνής 1996

Ευκλής Σορωνής 1996

0
efklis1996
Dodekanisos

Στη φωτογραφία η δευτεραθλήτρια ομάδα του Ευκλή Σορωνής την αγωνιστική περίοδο 1996 – 1997 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με προπονητή τον Γιάννη Παυλίδη. Η ομάδα αυτή κέρδισε την άνοδο στην «μεγάλη» κατηγορία της Δωδεκανήσου. Όρθιοι από αριστερά Γιάννης Παυλίδης (προπονητής), Γιάννης Μικρόπουλος, Μανόλης Βαλσαμής, Πάρης Διακοφιλιππής, Στέργος Σαββάκης, Γιώργος Δολαπλής, Σήφης Χαρικιόπουλος, Σύλας Χατζησταμάτας, Μανόλης Διακοφιλιππής και Λουκάς Ξανθός. Κάτω από αριστερά οι Ματθαίος Χατζηγεωργίου (ο γιος του αείμνηστου Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου ο οποίος είναι φανατικός φίλαθλος της ομάδας μέχρι και σήμερα), Στέφανος Διακολαμπριανός, Δημήτρης Αγγελής, Μιχάλης Κασέρης, Κώστας Μουρές, Γιάννης Μαριέττος, Νεκτάριος Αναγνώστου και Θεμιστοκλής Αναγνώστου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Μικρόπουλο, νυν παράγοντα της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστή που μας έστειλε τη σπάνια αυτή φωτογραφία. Ο ίδιος μάλιστα μας είπε και τα εξής:
«Στην ομάδα μας ήταν και ο Κυριάκος Κουφός ο οποίος δεν είναι στη φωτογραφία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η ηλικία όλων των ποδοσφαιριστών ήταν από 15 έως και 22 ετών, με  εξαίρεση τον Κουφό. Η δουλειά του κ. Γιάννη Παυλίδη ήταν απίστευτη. Είναι άξιος σεβασμός απ’ όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου νομίζω. Μεγάλος δάσκαλος».

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments