Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευαγόρας: Έχασε και άλλο έδαφος

Ευαγόρας: Έχασε και άλλο έδαφος

1
evagoras endekada
Dodekanisos

«Βυθίζεται» και άλλο βαθμολογικά ο Ευαγόρας. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα ηττήθηκε και στις Φάνες από τον Ακουσίλαο (με 2 – 1) και πλέον υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας στον όμιλο της Ρόδου, Η νίκη αυτή ήταν πολύτιμη για τους γηπεδούχους οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι παίκτες του Γιώργου Ξύπα είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπήκαν πιο δυνατά και στις αρχές της επανάληψης. Ο Ευαγόρας αφυπνίστηκε από το 60’ και μετά όπου ανέβασε στροφές και επέβαλλε τον ρυθμό του. Μείωσε το σκορ και «κυνήγησε» και το γκολ της ισοφάρισης. Το φινάλε της αναμέτρησης δεν προσφέρονταν για καρδιακούς καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 90’ το οποίο όμως έχασαν. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 93’, ο Ευαγόρας έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως έχασε και αυτός με τη σειρά του πέναλτι.
Το σκορ άνοιξε ο Γαλανός στο 25’ με σουτ. Στο 50’ ο Κουγιός με πλασέ κατάφερε να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 70’ ο Καλούδης μείωσε σε 2 – 1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στο 90’ δέχθηκε μαρκάρισμα ο Κουγιός μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γαλανός αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρουσε. Στο 93’ κέρδισε πέναλτι ο Ευαγόρας το οποίος εκτέλεσε ο Φράγκος, όμως έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθίου, Χ. Λαππάκης. Μιχ. Λαππάκης, Κατσαράς, Τριανταφύλλου, Κάβουρας (55’ Τσίκκης), Μεγαλούδης, Καραμούτας (50’ Κοκκάρης), Κουγιός, Γαλανός, Ροδίτης (80’ Σάββας)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καραμπάς, Τσιώνης, Κώτσος, Λυμπέρης (46’ Φτάκλας), Αμοιρόπουλος, Λίλος (70’ Πλασάτης), Ντόστι, Κούτσι, Καλούδης, Φράγκος, Κωνσταντίνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kfc1
kfc1
11 years ago

KRUFTEITE PONTIKIA !!!! POU EISTE TWRA EVAGORITAKIAAA???APO KATWWWWWWWW