Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευαγόρας: Επιστροφή στις νίκες

Ευαγόρας: Επιστροφή στις νίκες

0
evagoras atromitos
Dodekanisos

Με δυο τέρματα του έμπειρου Γιάννη Καλούδη, ο Ευαγόρας κέρδισε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 2 – 0 τον Ατρόμητο Διμυλιάς και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έξι αγωνιστικές! Τελευταία φορά, οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει στις 23 Μαρτίου στη Λίνδο την Θύελλα Πυλώνας με 4 – 0. Στο σημερινό παιχνίδι οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη όμως ο ρυθμός τους έπεσε, κάτι το οποίο προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας στροφές αλλά μη έχοντας λύσεις στην επίθεση (ο Γιωργαντάς φαινόταν αποκομμένος μπροστά).
Στο 22’ ο Διακοδημητρίου ανέτρεψε τον Φράγκο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καλούδης (1 – 0). Στο 80’ ο Αμοιρόπουλος έκανε κάθετη πάσα στον Καλούδη και αυτός με πλασέ έκανε το 2 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για ένα γκολ που πέτυχε με απευθείας κόρνερ ο Γιορδαμνής στο 50’ αλλά ακυρώθηκε από τον Αντώνη Παπαβασιλείου (προφανώς θεώρησε ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος).
Από τους γηπεδούχους καλή απόδοση είχαν οι Καλούδης και Αμοιρόπουλος. Ξεχώρισαν από τον Ατρόμητο οι Γουμαράς, Ζουρούδης και Παστός.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διακοδημητρίου, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Γουμαράς, Φλεβάρης (80’ Κρητικός), Παστός, Ζουρούδης, Γεωργαντάς, Καντίνος (46’ Χάσκας), Λολάκης, Θυριάκης (75’ Μαγγίδης)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καραμπάς, Κώτσος, Λίλος (43’ λ.τ. Αμοιρόπουλος), Ντόστι, Τσιώνης, Καλούδης, Φιντικάκης, Φράγκος, Λυμπέρης (65’ Τσάκε), Κούτσι, Φτάκλας (60’ Πλασάτης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments