Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έτσι χτίζεται η νέα Ρόδος!

Έτσι χτίζεται η νέα Ρόδος!

12
bakiris rodos
Dodekanisos

Πανέτοιμη να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και σταδιακά να την επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι η διοίκηση της Ρόδου! Θέτοντας ένα συγκεκριμένο οργανόγραμμα το οποίο διέπεται από έναν σοβαρό προγραμματισμό και κυρίως από όρεξη και διάθεση για δουλειά, οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον σύλλογο να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του αίγλη και να μπορεί να διακριθεί εκ νέου στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δίνοντας την ευκαιρία και στον φίλαθλο κόσμο να απολαύσει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κύριο μέλημα της «διοίκησης Διακίδη» είναι να στηριχθεί η ομάδα στα δικά της παιδιά τα οποία σταδιακά θα σηκώσουν στις πλάτες τους το νέο μεγάλο όραμα. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος των «πρασίνων», Ο Γιώργος Μπακίρης, μίλησε για τη νέα πολύ μεγάλη προσπάθεια του σωματείου, δίνοντας στον κόσμο να καταλάβει πως κάτι πολύ καλό γίνεται στα «ελάφια».

Μιλώντας για την φιλοσοφία της ομάδας, ο κ. Μπακίρης τόνισε:
«Η φιλοσοφία μας έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον ντόπιο στοιχείο, κάτι το οποίο θεωρούμε πάρα πολύ βασικό και ζωτικής σημασίας. Οι άξονες που κινούμαστε είναι η εντοπιότητα, το ταλέντο, η εμπειρία και οι υποδομές. Μας ενδιαφέρει να τα συνδυάσουμε όλα αυτά προκειμένου να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο θα αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τέσσερα βασικά στοιχεία πιστεύω της νέας Ρόδου και πάνω σε αυτά θα κινηθούμε. Με σοβαρότητα και σωστό προγραμματισμό»
Ο κ. Μπακίρης, για το θέμα αυτό πρόσθεσε και τα εξής:
«Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα στηρίζεται κυρίως σε παιίκτες – ταλέντα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Η περιοχή μας, παραδοσιακά βγάζει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Βέβαια για να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές αυτοί να έχουν δίπλα τους και ορισμένους έμπειρους παίκτες οι οποίες θα έχουν παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι παίκτες αυτοί όμως δεν θα είναι οι περισσότεροι. Θα είναι σαφώς οι λιγότεροι. Μόνο έτσι θα μπορέσουν και τα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν και την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Το μεγάλο μας όνειρο είναι να επιστρέψει η ομάδα στην elite του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή το πρωτάθλημα της Super League».
Σε ερώτηση για το αν μπορεί να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με την υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου, απάντησε ως εξής:
«Μιλάμε για ένα βάθος πενταετίας. Σε πέντε χρόνια δηλαδή στοχεύουμε να πετύχουμε τον απώτερο στόχο, που είναι η Super League. Για να το πετύχουμε όμως αυτό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσουμε μια δυναμική και ανταγωνιστική ομάδα με τους όρους που επιτάσσει και το σύγχρονο ποδόσφαιρο και η οποία θα μπορέσει μέσα στην επόμενη πενταετία να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες».
Ο κ. Μπακίρης αναφέρθηκε και πιο αναλυτικά σε μερικούς από τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η συγκεκριμένη διοίκηση με σκοπό να πετύχει το μεγάλο όραμα…
«Το βασικότερο απ’ όλα είναι να αξιοποιήσουμε και παράλληλα να αναβαθμήσουμε θα έλεγα με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, δίνοντας πάντοτε έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε μια έρευνα αγοράς, το λεγόμενο scouting προκειμένου να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τους παίκτες οι οποίοι θα πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που θέτουμε για να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας μας και να μπορούν να ταυτιστούν με τη φιλοσοφία της ομάδας. Οι νεαροί παίκτες που θα αποκτηθούν, θα έρθουν στην ομάδα με την προϋπόθεση να αποτελέσουν το δυναμικό της Ρόδου τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία. Σε ότι έχει να κάνει με τους έμπειρους που θα αποκτηθούν, υπάρχει μια διαφοροποίηση σε ότι έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια. Αυτοί θα αποκτηθούν και θα παραμείνουν τουλάχιστον για την επόμενη διετία».
Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου έκανε αναφορά και στην οργάνωση του συλλόγου και σε άλλους τομείς…
«Είναι βασικό κομμάτι η διοικητική οργάνωση του συλλόγου και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Πρέπει να ξέρει ο καθένας τι κάνει και ποιος είναι ο ρόλος του. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει ένας νέος σχεδιασμός και μια οργάνωση σχετικά με την λειτουργία των γραφείων του συλλόγου. Πρέπει να γίνουν πιο λειτουργικά. Να υπάρχει μια γραμματεία και να δημιουργηθεί μια αίθουσα συνεδριάσεων του δ.σ. αλλά και μια για τις συνεντεύξεις τύπου. Εννοείτε ότι πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και τα αποδυτήρια. Πρέπει να γίνει ένας νέος σχεδιασμός, στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Από εκεί και πέρα είναι ζωτικής σημασίας η δημιουργία του προπονητικού κέντρου τόσο της α’ ομάδας όσο και των ακαδημιών».
Ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της Ρόδου που αποτελούν και μια τεράστια κληρονομιά είναι η ίδια η ιστορία του συλλόγου. Είναι κάτι που αναμφίβολα αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη…
«Η ιστορία της Ρόδου έχει μια ανεκτίμητη αξία. Αν χρησιμοποιηθεί και αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να αποτελέσει τον πυλώνα της μελλοντικής ανάπτυξης και αναγέννησης της. Ο χαρακτήρας της Ρόδου είναι οικουμενικός. Σκοπός ίδρυσης της ομάδας το 1968 ήταν η συσπείρωση των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του νησιού και η εκπροσώπηση του σε Εθνικές κατηγορίες. Εξ ορισμού λοιπόν η Ρόδος έχει την μοίρα να κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνίζεται σε Εθνικές κατηγορίες. Η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο το Νίκο Διακίδη είναι μια νέα διοίκηση με ενθουσιασμό, διάθεση, όρεξη, τεχνογνωσία και όραμα να επαναφέρει τη Ρόδο στη θέση που της αξίζει, στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια νύχτα. Προϋποθέτει υπομονή, επιμονή, σεβασμό στην ιστορία, πειθαρχία, προσωπική δέσμευση και αφοσίωση στον στόχο. Θα είναι επίσης πολύ σημαντικό να συσπειρώσουμε τους παλιούς παράγοντες της ομάδας και φυσικά, να πετύχουμε την επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο».

ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΦΡΑΤΖΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΔΣ: ΑΚΗΣ ΟΙΚΟΥΤΑΣ, ΦΡΑΤΖΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ & SCOUTING: ΣΑΚΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΕΚΚΡΕΜΕΙ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΣΑΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΚΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ.

ΕΠΤΡΟΠΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΔΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

dimokratiki.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ultras
ultras
9 years ago

Φαντενατσι λο , ελα στην καφετερια μου να συνεδριασετε κερναω τυροπιπα.

sakelaris
sakelaris
9 years ago

axxxaaxaxxaxaxaxaxa re aytos ta pistevei xiiixixxixixii

giannis
giannis
9 years ago

γελατε ????
σοφη ελληνικη παροιμια !!!!
ο τελευταιος γελαει καλυτερα………………………………………………………………………………………………………….

spor
spor
9 years ago

Σε 5 χρονια super league…Και με νεανικη ομαδα στηριγμενη στο ντοπιο στοιχειο και στα μικρα της ροδου…Μονο τελειως ασχετος θα ελεγε τετοια πραγματα.Αν θες να ανεβεις καθεσε με τα παιδια σου 2-3 χρονια το λιγοτερο Α τοπικο και μετα 1-2 χρονια το λιγοτερο σε καθε κατηγορια.Αν θες να πας με δικα σου παιδια που θα σε στηριξουν στα δυσκολα και οχι μισθοφορους.Σε 5 χρονια πας Α μονο αν ριχνεις 1 φορτηγο λεφτα καθε χρονο…

ΕΛΑΦΑΡΑ
ΕΛΑΦΑΡΑ
9 years ago

Η καλύτερη διοίκηση!!!!Και ψάξτε εσείς στην Εβραϊκή να βρείτε πρόεδρο…ακόμα και τα αρνιά σας την κάνουν σιγά σιγά..διαλύσατε!!!!!

mike
mike
9 years ago

oi misoi na mpoun apo autous pou akougontai sto d.s tou diagora apla den tha sas vlepoume!!!!!

Y.G fagate to x kai apo ton savaidi

Ialisos
Ialisos
9 years ago

Αυτα τα διαγοριτακια να ασχολούνται με τους πάντες έλεος ποια … Ρε είστε οι χειρότεροι του νησιού πάρτε το χαμπάρι ….. !!! Το ονείρω μου ειναι να σας δώ Γ τοπικό !!! Εβραίοι !!

mike
mike
9 years ago

re ialisos to oti theleis na mas deis g topiko megalwnei tin omada mas alla pou na to katalaveis….. kai sto xanalew kai tou xronou tha ta poume gt thimisou me a topiko tha eisai !!!

mike
mike
9 years ago

katarxas den eimai thyra 6 oute ypografw etsi deuteron ennoia sou kai yparxoun atoma ta opoia tha akouseis pws tha mpoun ston diagora kai den ta fantazese YPOMONI ligo kai telos den xerw allous opadous na yostirizoun tin omada tous se ola ta athlimata kai na vgainoun ektos rodou (kaisariani,nikaia,evosmo,ko ,patra,kaminia tavro ) kanteta prwta kai xanamilame !!

lol6
lol6
9 years ago

[quote name=”ΕΛΑΦΑΡΑ”]Η καλύτερη διοίκηση!!!!Και ψάξτε εσείς στην Εβραϊκή να βρείτε πρόεδρο…ακόμα και τα αρνιά σας την κάνουν σιγά σιγά..διαλύσατε!!!!![/quote]
min milas mori pordi gia ton diagora,ena podosfairiko tmima eisai kai ayto a topiko,tipota parapano se kanena allo athlima kai me apodytiria se konteiner tou dimou..ou re lage

kapoios6
kapoios6
9 years ago

[quote name=”Ialisos”]Αυτα τα διαγοριτακια να ασχολούνται με τους πάντες έλεος ποια … Ρε είστε οι χειρότεροι του νησιού πάρτε το χαμπάρι ….. !!! Το ονείρω μου ειναι να σας δώ Γ τοπικό !!! Εβραίοι !![/quote]
roufa to aygo sou mori xoriatila esy trianteni pordi.ante gia ypno zavo mpas kai deis to oneiro

kapoios6
kapoios6
9 years ago

[quote name=”dia filathlos”]οι ποιο μαλακές κ άσχετοι φίλαθλοι είναι του Διαγόρα θύρα 6 ρε τούβλα πήγαινε για κανένα τσιγαριλικι γιατί αυτό το ξέρετε καλά. ρε στα χάλια που βρίσκεται ο Διαγόρας υπεύθυνοι είστε εσείς μα αυτά πού κάνετε δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το σύλλογο. μονο κακό κάνετε ποτε θα το καταλάβετε? Καλά τοσο ανεγκέφαλοι είστε κ δεν το καταλαβαινεται.[/quote]
esena sou exoumai dimiourgisei polla psyxologika xxiixixixi