Έτσι θα γίνει ο διαχωρισμός των ομίλων

6
apollon doksa fasi

Το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης θα γίνουν γνωστοί οι δυο όμιλοι των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ Κατηγορίας. Ο διαχωρισμός θα γίνει στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία τςη Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Διαβάστε πως ακριβώς θα γίνει:
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι τέσσερις ομάδες των νήσων θα χωριστούν σε δυο και δυο (Κώς, Κάλυμνος και Κως, Λέρος). Σε διαφορετικούς ομίλους όπως αναμενόταν θα συμμετάσχουν και οι δυο περσινοί εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου στο Περιφερειακό, ο Διαγόρας και ο ΑΟ Δικαίου. Στη συνέχεια, ανάλογα με την περσινή βαθμολογική κατάσταση των ομάδων, θα γίνεται κλήρωση (ανά δυάδες) για να τοποθετηθούν στον αντίστοιχο όμιλο. Για παράδειγμα, Ο 1ους και ο 2ος του περσινού πρωταθλήματος (Φοίβος και ΑΕΡΑ) θα είναι σε ξεχωριστούς ομίλους. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις υπόλοιπες δυάδες με βάση την περσινή βαθμολογία (Ρόδος και Κλεάνθης, Ηρακλής Μαρ. και Αστέρας Π., Απόλλων Καλυθιών και Κλεόβουλος Λίνδου), Διαγόρας Βατίου και Δόξα Ψίνθου, Άρης Αρχαγγέλου και Ορφέας). Στη συνέχεια θα γίνει το ίδιο με τις ομάδες που προέρχονται από τη Β’ Κατηγορία. Οι δυάδες λοιπόν εδώ θα είναι Ιάλυσος και ΠΑΣ Ασκληπειού, Κολοσσός Κάστρου και Ευαγόρας, ΑΣ Χάλκης και Ιππότες. Η τελευταία ομάδα είναι η Ασπίδα Σαλάκου η οποία θα τοποθετηθεί στον όμιλο που θα έχει μείνει με 11 ομάδες.
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όσον αφορά τους ομίλους της Ρόδου. Εδώ οι τρεις ομάδες των νήσων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα χωριστούν, δυο στον ένα όμιλο (ΑΣ Τήλος, Πολυβώτης Νισύρου) και ένας στον άλλο (Ποσειδώνας Καρπάθου). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των υπολοίπων ομάδων ανά δυάδες μέχρι να συμπληρωθούν οι δυο όμιλοι των δέκα ομάδων.

6 ΣΧΟΛΙΑ