Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έτοιμος ο Ιπποκράτης

Έτοιμος ο Ιπποκράτης

0
basket_new
Dodekanisos
Του Γιάννη Αρφαρά
Στον Δ’ όμιλο  της  προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κληρώθηκαν οι κορασίδες του Ιπποκράτη. Οι αγώνες θα διαρκέσουν από τις 14 έως και τις 18 Ιουνίου, στο γήπεδο του Μέτς Β’. Η προπονήτρια της ομάδας Κασσιανή Παπαδοπούλου δήλωσε στο news12.gr:
«Τα παιχνίδια είναι μια εμπειρία για τα κορίτσια. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να προκριθούμε, όμως εμείς θα παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε.»
Οι αγώνες ξεκινούν από αύριο (Τρίτη) και ο πιο σημαντικός αγώνας για την ομάδα της Κώ είναι την Πέμπτη στις 17:00 με τις Εσπερίδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:                                     
14/06
Μέτς Β’ (17:00): Εσπερίδες – Αρισβαίος Καλλονής                                            
Μέτς Β'(18:45):Ιπποκράτης Κώ-Β.Α.Ο.Λ. Χίου                                     
ρεπό ο Ίκαρος
15/06
Μέτς Β’ (17:00): Β.Α.Ο.Λ. Χίου – Ίκαρος Ικαρίας  
Μέτς Β’ (18:45): Αρισβαίος Καλλονής – Ιπποκράτης Κώ  ρεπό οι  Εσπερίδες                                                                       
16/06,

Μέτς Β’ (17:00): Ιπποκράτης Κώ – Εσπερίδες                                          
Μέτς Β'(18:45): Ίκαρος Ικαρίας  – Αρισβαίος Καλλονής                           
ρεπό ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου                                                                                                                                                              17/06
Μέτς Β’ (17:00): Εσπερίδες – Ίκαρος Ικαρίας
Μέτς Β’ (18:45): Αρισβαίος Καλλονής-Β.Α.Ο.Λ. Χίου                                                                                                                                                              ρεπό ο Ιπποκράτης
18/06
Μέτς Β’ (10:00): Ίκαρος Ικαρίας – Ιπποκράτης Κώ     
Μέτς Β'(11:45): Β.Α.Ο.Λ. Χίου-Εσπερίδες                                                                                                                                                      ρεπό ο Αρισβαίος Καλλονής                                                                                                                                                      Η  ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλό της παίρνει την πρόκριση για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος  που θα γίνει στην Νικήτη Χαλκιδικής.Σε αυτή τη φάση έχουν ήδη περάσει ο Π.Α.Ο.Κ και ο Δ.Α.Σ  Άνω Λιοσίων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments