Αρχική Videos Έτοιμος να θυσιάσει τίτλους παρά να αναγκαστεί να εμβολιαστεί

Έτοιμος να θυσιάσει τίτλους παρά να αναγκαστεί να εμβολιαστεί

0

Έτοιμος να θυσιάσει μελλοντικούς τίτλους και σημαντικά τουρνουά όπως το Wimbledon ή το Γαλλικό όπεν, παρά να αναγκαστεί να εμβολιαστεί δηλώνει στο BBC ο Τζόκοβιτς βάζοντας έτσι τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με φήμες που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα ότι εμβολιάστηκε. Μιλώντας μετά την ιστορία της Αυστραλίας δημόσια τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Αυτό είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω. Οι αρχές της λήψης αποφάσεων για το σώμα μου είναι πιο σημαντικές από οποιονδήποτε τίτλο ή οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ να είμαι συντονισμένος με το σώμα μου όσο περισσότερο μπορώ»

Ο Τζόκοβιτς αρνήθηκε ότι είναι κατά του φαρμάκου και είπε ότι θα έχει «ανοιχτό μυαλό» σχετικά με τον πιθανό εμβολιασμό κατά του Covid στο μέλλον, αλλά  τόνισε πως υποστηρίζει πάντα την ελευθερία να επιλέγεις τι βάζεις στο σώμα σου.

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Καταλαβαίνω ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, όλοι προσπαθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να χειριστούν αυτόν τον ιό και να δουν, ελπίζω, ένα τέλος σύντομα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments