Αρχική Videos Έτοιμος να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις, δηλώνει ο Χρήστος Τζανερίκος

Έτοιμος να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις, δηλώνει ο Χρήστος Τζανερίκος

0

Μεγάλη κόντρα είναι φανερό ότι έχει ξεσπάσει μεταξύ του  πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερικού και της κυβέρνησης. Ο κ. Τζανερίκος, μετά την παραίτηση του έκανε νέα τοποθέτηση μέσω της οποίας κατήγγειλε ότι «ενοχλήθηκε από κυβερνητικό πρόσωπο για να βοηθήσει στην μη κάθοδο του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές, παίρνοντας ως αντάλλαγμα μια θέση σε ανεξάρτητη αρχή. Μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, η κυβέρνηση προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, με τα ειδησεογραφικά Site να αναφέρουν ότι «βάση κυβερνητικών πηγών κ. Τζανερρίκος υποστήριζε σε διάφορες επαφές του την επιθυμία του να γίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστηρίζοντας ότι έχει ερείσματα σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτές οι πληροφορίες έφτασαν στην κυβέρνηση και γι’ αυτό δεν τον όρισε ποτέ σ’ αυτή τη θέση. Από τότε τη φυλάει στην κυβέρνηση και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα».

Με δεύτερη τοποθέτηση του, ο κ. Τζανερίκος έκανε γνωστό ότι πριν από την παραίτηση του είχε συνάντηση τόσο με τον κ. Γεραπετρίτη όσο και με δεύτερο κυβερνητικό αξιωματούχο, δείχνοντας μάλιστα αποφασισμένος να αποκαλύψει όχι μόνο ποιος είναι αλλά και τι ακριβώς του είπε.
«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments