Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έτοιμος να διατηρήσει το στέμμα του!

Έτοιμος να διατηρήσει το στέμμα του!

0
karotsi omada
Dodekanisos

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να διατηρήσει το στέμμα του και να επιστρέψει με τον τίτλο του πρωταθλητή στη Ρόδο είναι ο Α.Σ. Δωδεκάνησος! Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι από αύριο ρίχνεται στη μάχη του τίτλου, αφού θα συμμετέχει στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., που θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουνίου. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα κληθεί να αντιμετωπίσει με τη σειρά τον Π.Α.Σ.Κ.Α. (Παρασκευή 21:00), τον Άρη (Σάββατο 19:30) και την Ίριδα Καβάλας (Κυριακή 11:00) και θα ψάξει για το απόλυτο 3 στα 3, έτσι ώστε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Η αποστολή του Α.Σ. Δωδεκάνησος θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με την πρώτη πτήση (06:30) αρχικά για την Αθήνα και στη συνέχεια (08:45) θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Η ομάδα μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Grand Hotel και το ευχάριστο για τον Γιώργο Χατζηκαλημέρη και τον συνεργάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κώστας Ζαραγκότας, ο Νίκος Δαούλας και ο Μανώλης Στυλιανακάκης θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, ενώ μαζί με την ομάδα θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα ο γενικός αρχηγός Μανώλης Ευσταθίου και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Μάκης Δούβαλης. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ θα εμφανιστεί με τους: Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Βαλάντη Παππά, Χρήστο Μιχαήλου, Ατνάν Χαμαντί, Σάββα Χαρτερό, Κώστα Ζαραγκότα, Μανώλη Στυλιανακάκη, Νίκο Δαούλα, Λάζαρο Τελόγλου, Ντιμιτάρ Βασίλεβ και Ειρήνη Πλαγγέτη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗ
«Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το 3 στα 3 και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα, αφού όλες οι ομάδες θα έχουν τον ίδιο στόχο, τον τίτλο. Γνωρίζουμε καλά τον πρώτο μας αντίπαλο τον Π.Α.Σ.Κ.Α. με τον οποίο έχουμε παίξει ήδη δύο φορές. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό όπως και η Ίριδα Καβάλας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, πέρα από τα μικρά προβλήματα απουσιών που είχαμε στις προπονήσεις. Όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά πιστεύω ότι αν εμείς παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα θα πετύχουμε το στόχο μας».
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ TOP FM
Και οι τρεις αναμετρήσεις που θα δώσει ο Α.Σ. Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ του μπάσκετ με καρότσι θα μεταδοθούν ραδιοφωνικά από τον ΤΟΡ FM. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια Α.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α. (την Παρασκευή στις 21:00), Α.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης (Σάββατο 19:30) και Α.Σ. Δωδεκάνησος- Ίριδα Καβάλας (Κυριακή 11:00).
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ρόδιους που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη (φοιτητές και μη) να δώσουν το «παρών» στο Ωραιόκαστρο και να βοηθήσουν την ομάδα μας να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/05):
(19:00): Ίριδα Καβάλας- Άρης
(21:00): Α.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α.
ΣΑΒΒΑΤΟ(31/05):
(18:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Ίριδα Καβάλας
(19:30): Άρης- Α.Σ. Δωδεκάνησος
ΚΥΡΙΑΚΗ(01/06):
(11:00): Ίριδα Καβάλας- Α.Σ. Δωδεκάνησος
(13:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Άρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments