Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Έτοιμοι με την Λάρδο”

“Έτοιμοι με την Λάρδο”

0
1
Dodekanisos
Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων προπονήθηκε ο Ιάλυσος σήμερα, υπό το φως των προβολέων και της ασταμάτητης βροχής. Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Μαλλιάκας ο οποίος θα ξεκινήσει ατομικό την Τετάρτη, ο Μαριάς που προπονείται με την Α.Ε. Κω και ο Καρπαθάκης που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα την άλλη εβδομάδα.. Οι Παφιάκης, Σπάρταλης και Σταυλάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Φιλικό με τους Ιππότες θα δώσει ο Ιάλυσος την Τετάρτη στις 4:00 μ.μ. στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και αναζητά αντίπαλο για να δώσει φιλικό και το Σάββατο.

Σε δηλώσεις που έκανε στο news12 ο τεχνικός του Ιάλυσου Νίκος Μαντικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης  είπε: «Η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου την 14η αγωνιστική στο οποίο θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δουλεύουμε συνέχεια την τακτική μας καθώς πρέπει να βελτιώσουμε τόσο την αμυντική όσο και την επιθετική λειτουργία της ομάδας μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments