Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Έτοιμη η Τελχινίδα

Έτοιμη η Τελχινίδα

0
volei_afisa
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται σήμερα (Παρασκευή) η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Τελχινίδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς. Η τελευταία προπόνηση θα περιλαμβάνει σερβίς και υποδοχή ενώ θα δοθεί και βάρος στην τακτική.

Η ροδίτικη ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο αφού σε όλους είναι γνωστή η δυναμικότητα του αντιπάλου.  

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να φθάσει αεροπορικώς η αποστολή της ομάδας από την Κηφισιά με τον προπονητή της Ζόραν Κόβαζιτς να έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες:  

Αρ.φαν. – Ον/μο  

Ύψος  

Θέση  

1. Άννα Σπανού

1.86

Ακραία

2. Έλλη Κόνιαρη

1.78

Ακραία/Διαγώνια

3. Άννα Νικοπούλου

1.75

Κεντρική

4. Εβίτα Ξηντάρα

1.73

Λίμπερο

5.  Μαρία Παπαγιάννη

1.82

Κεντρική

6.  Ναταλία Βιττωράτου

1.75

Πασαδόρος

7. Χρύσα Καντάρη

1.80

Διαγώνια/Κεντρική

9. Ευγενία Τζουμάκα

1.83

Πασαδόρος

10. Ζένικα Μαλουσάρη

1.81

Κεντρική

11. Julia Borisova

1.80

Ακραία

12. Βάσω Μεγαρίτη

1.75

Λίμπερο

13. Karina Filipionoka

1.90

Διαγώνια

17. Γεωργία Τσιούλκα

1.86

Ακραία

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 2μμ στο Βενετόκλειο με διαιτητές την Γεωργία Μεταξά και τον Γιώργο Βλάχο από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές ενώ ο νικητής του αγώνα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΣΦΠ Τελχινίς αποφάσισε ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά,  να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο9 από όλα τις ομάδες του συλλόγου έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Η κλήρωση της επόμενης Φάσης

Παρουσία εκπροσώπων των ομάδων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση της για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και για την 1η αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Στις Γυναίκες «μπήκαν» σε αυτή τη φάση και οι ομάδες της Α1 γυναικών και όσες κληρώθηκαν με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας θα παίξουν εκτός έδρας. Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:

ΕΑ Λάρισας – Ανατόλια, Ναύαρχος Βότσης – Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Ηρακλής Ιωαννίνων, Πανναξιακός – Ηρακλής Κηφισιάς, (ο νικητής του αγώνα Τελχινίς Ρόδου/ΖΑΟΝ) – Ολυμπιακός, Τράχωνες – Ρέθυμνο, (ο νικητής του αγώνα Πετρούπολη/Χανιά) – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Μαρκόπουλο.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 30 Ιανουαρίου (+/- 2 ή 3 ημέρες).

Στους Άνδρες, μία αγωνιστική πριν «μπουν» οι «μεγάλοι» της VolleyLeague, βγήκαν τα τέσσερα ζευγάρια της 4ης αγωνιστικής.

Το πρώτο είναι ΜΕΝΤ με τον νικητή του Νέστωρ / Ορεστιάδα, με την υποσημείωση πως αν ο Νέστωρας προκριθεί επί της Ορεστιάδας, θα είναι τότε εκείνος γηπεδούχος. Τα υπόλοιπα τρία είναι: Νικητής Ερμής Ηγουμενίτσας/Μακεδονικός – Παναχαϊκή, ΑΕΚ – Κολλέγιο και νικητής Καλαμάτα 80/Κύζικος Νέας Περάμου – Νικητής ΓΕ Ηρακλείου/Μεταμόρφωση.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 23 Ιανουαρίου (+/- 2 ή 3 ημέρες).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments