Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έτοιμος ο Γεωργίου

Έτοιμος ο Γεωργίου

0
Dodekanisos

Πανέτοιμος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου είναι ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Διαγόρα, Άκης Γεωργίου.

Ο ποδοφαιριστής στο παιχνίδι με την Προοδευτική δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο του είχε προκαλέσει πρήξιμο. Ο τραυματισμός του έχει υποχωρήσει και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Γεωργίου είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τους “βυσσινί” και σίγουρα αποτελεί σημαντική μονάδα στο ρόστερ του Διαγόρα.

Στο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” οι προπονήσεις.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Διαγόρα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χτεσινό ρεπό. Η αναμέτρηση με τον Πέλοπα Κιάτου θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ζευγολατιού, το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα. Για αυτόν τον λόγο ο προπονητής της ομάδας ζήτησε η σημερινή, αλλά και η αυριανή προπόνηση να πραγματοποιηθούν στο νέο Ενωσιακο γήπεδο, ώστε οι παίκτες του να συνηθίσουν τον πλαστικό τάπητα. Επίσης στην διάθεση του 58χρόνου προπονητή θα είναι και ο Γιάννης Καρπαθάκης, του οποίου το δελτίο έχει εκδοθεί και θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments