Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έτοιμη για το διπλό η Ρόδος

Έτοιμη για το διπλό η Ρόδος

0
rodos_oplimpiakos_xersonisou
Dodekanisos

Πανέτοιμη για το κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Κόρινθο είναι η Ρόδος. Τα «ελάφια» αναχωρούν το Σάββατο για την πρωτεύουσα και στη συνέχεια για την κοντινή πόλη της Πελοποννήσου, όπου θα επιδιώξουν να κάνουν «σεφτέ» στις εκτός έδρας νίκες, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια πρωταθλητισμού που πραγματοποιούν φέτος (15.00-Γήπεδο Συνοικισμού).
Ο Γιώργος Στράντζαλης προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο Δημοτικό Στάδιο, χωρίς να αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα, πλην φυσικά των γνωστών απουσιών που έχει η ομάδα του. Οι Μαραγκουδάκης, Σουμουλίδης, Γκέσιος και Παπαδημήτρης δεν θα ενισχύσουν τους «πράσινους» στην Κόρινθο, και έτσι η τακτική με την οποία θα επιλέξει να αγωνισθεί ο κ. Στράντζαλης αναπροσαρμόζεται με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, κάτι που δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός των «ελαφιών».
Το αυριανό (Σάββατο) πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου στις 11.00 και στη συνέχεια ο προπονητής της Ρόδου θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα αποτελέσουν την αποστολή για την Κόρινθο. Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν το μεσημέρι από το νησί μας και θα επιστρέψουν το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments