Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ετοιμάζουν προσθαφαιρέσεις στον Διαγόρα

Ετοιμάζουν προσθαφαιρέσεις στον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ξεκινήσει ήδη στην ομάδα του Διαγόρα. Όπως όλα δείχνουν, ο ξεκάθαρος στόχος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι η κατάκτηση του τίτλου, κάτι άλλωστε που είχε ειπωθεί από το περασμένο καλοκαίρι, μιας και για φέτος οι «παράγοντες» του «γηραιού» έλεγαν ότι κύριο μέλημα τους είναι να μπουν οι βάσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Με βάση την συνολική παρουσία των «κυανέρυθρων» στο πρόσφατο πρωτάθλημα, μπορούμε να πούμε ότι οι βάσεις έχουν μπει και έτσι πλέον η ομάδα θα ετοιμαστεί για να πρωταγωνιστήσει και επίσημα. Βασικό μέλη της διοίκησης είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Νίκος Παντέλης, κάτι που θεωρείται μάλιστα δεδομένο.

Από εκεί και πέρα, σε συνεργασία με τον προπονητή θα γίνει και ο νέος σχεδιασμός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει ορισμένες σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Είναι εισηγήσεις για τις οποίες έχει ήδη αναφερθεί στους διοικούντες ο Νίκος Παντέλης και όπως φαίνεται θα ενεργοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments