Αρχική Επικαιρότητα «Εθνική ντροπή» χαρακτήρισε τον Biden ο DeSantis!

«Εθνική ντροπή» χαρακτήρισε τον Biden ο DeSantis!

0

Ο Τζο Μπάιντεν ακολουθεί μια πολιτική «λευκής επιταγής» προς την Ουκρανία, ενώ κλείνει τα μάτια στα πιο πιεστικά ζητήματα της Αμερικής, δήλωσε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, σχολιάζοντας την αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στο Κίεβο.

«Έχουμε πολλά προβλήματα που δημιουργούνται εδώ στη χώρα μας, τα οποία ο Μπάιντεν) αγνοεί», είπε στο «Fox & Friends» του Fox News λίγες ώρες μετά την άφιξη του Αμερικανού ηγέτη στην ουκρανική πρωτεύουσα και πρόσθεσε και τα εξής: «Δεν έχει κάνει τίποτα για να εξασφαλίσει τα σύνορά μας με το Μεξικό). Είναι μια …Εθνική ντροπή καθώς  κινεζικά μπαλόνια πετούν ανεμπόδιστα σε όλη την αμερικανική ήπειρο».

Αναφορικά με το θέμα της στρατιωτικής υποστήριξης των ΗΠΑ προς την Ουκρανία ο κυβερνήτης της Φλόριντα επέμεινε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν «ουσιαστικά έδωσε στο Κίεβο λευκή επιταγή χωρίς να έχει προσδιοριστεί σαφής στρατηγικός στόχος».

«Δεν νομίζω ότι είναι προς το συμφέρον μας να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων…για πράγματα όπως οι ουκρανικές συνοριακές περιοχές ή για την Κριμαία”, είπε ο Ντε Σάντις. «Ο φόβος να μπει η Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ και όλα αυτά, δεν είναι καν κοντά στο να συμβεί», είπε, αναφερόμενος στους δυτικούς ισχυρισμούς ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εισβάλει σε χώρες του ΝΑΤΟ. Ο DeSantis υποστήριξε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεσπάσει εξαρχής αν δεν υπήρχε «η αδυναμία που έδειξε ο πρόεδρος κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments