Αρχική Videos “Έσβησε” ξαφνικά διάσημος σκιτσογράφος

“Έσβησε” ξαφνικά διάσημος σκιτσογράφος

0

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο διάσημος σκιτσογράφος Kim Jung Gi (Κιμ Γιουνγκ Γκι). Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο Παρίσι. Είχε πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Νοτιοκορεάτης σκιτσογράφος που κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για «τη μεγαλύτερη ζωγραφιά από άτομο.

Η τελευταία έκθεση του σκιτσογράφου, που στεγάζεται στην γκαλερί The Daniel Maghen, θα παραμείνει στην έκθεση μέχρι το Σάββατο μετά από αίτημα της οικογένειάς του. «Με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε για τον ξαφνικό θάνατο του Κιμ Γιουνγκ Γκι», είπε ο Συνεργάτης του Τζιν Κιμ στην εφημερίδα The Independent , αναφέροντας λεπτομερώς πώς ο καλλιτέχνης υπέστη καρδιακή προσβολή στο αεροδρόμιο.

Η γκαλερί Daniel Maghen απέτισε επίσης φόρο τιμής στον εκλιπόντα καλλιτέχνη σε μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram. Η γκαλερί εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στη σύζυγο, τα παιδιά και τους αγαπημένους του κ. Jung Gi, καθώς και στους συνεργάτες και θαυμαστές του για τους οποίους «η απώλεια του θα αφήσει μεγάλο κενό». Το πρώτο του δημοσιευμένο έργο ήταν ένα κορεατικό κόμικ με τίτλο Funny Funny, το οποίο δίδαξε σε διάφορα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια. Συνεργάστηκε με πολλούς άλλους καλλιτέχνες κόμικς σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, δημιούργησε έργα τέχνης για πολιτικές κατοικίες και εικονογράφησε μυθιστορήματα και έργα τέχνης άλμπουμ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments