Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έσβησαν το αρνητικό πρόσημο οι Ιππότες

Έσβησαν το αρνητικό πρόσημο οι Ιππότες

0
ippotes oloi
Dodekanisos

Έσβησαν το αρνητικό πρόσημο που είχαν στη βαθμολογία οι Ιππότες! Η ομάδα της Μεσαιωνικής πόλης, επικράτησε με 1 – 0 του Πολύστρατου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πλέον έχουν +1 βαθμό, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους.

Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου και οι δυο ομάδες έπαιξαν αρκετά επιθετικά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Τελικά, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σπανός στο 70’ μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι στο 30’ ο Τριπολίτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον «βοηθό» Κώστα Ροδίτη ως οφσαϊντ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Ροδίτης, Τσιβίτης). Στο 44’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κούτρας ο οποίος καθόταν στον πάγκο επειδή εξύβρισε τον «βοηθό».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Μαρφίνος, Χιντά, Νταϊλάνι, Τσάκε, Πρίφτης, Σπανός, Κοντουδιός (70’ Λικάϊ), Εμίρογλου (75’ Κουλουριώτης, 90’ Φαφά), Μοσκιού, Μοστούκης (85’ Κούτρης)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Χωρίτης, Μπουμπουλάκης, Παπακώστας, Κωστίδης, Μπακαρής, Παπαστεργής (77’ Πίτσης), Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου, Γεωργαλλής, Τριπολίτης (64’ Χαριλάου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments