Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασε το ρόδι ο Ευαγόρας!

Έσπασε το ρόδι ο Ευαγόρας!

0
evagoras kleanthis
Dodekanisos

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Κλεάνθης! Η ομάδα του Παραδεισίου ηττήθηκε με 2 – 0 από τον ουραγό Ευαγόρα, σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» μετά από δεκατρείς αγωνιστικές. Ο Κλεάνθης ήταν καλύτερος στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να βρει τους ελεύθερους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολύ πάθος και έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη.
Στο 50’ ο Τσιτσίρης σούταρε από μακριά και ο Χειμωνέττος απόκρουσε. Η μπάλα έφθασε όμως στον Σίμη ο οποίος από κοντά με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.
Το τελικό 2 – 0 διαμόρφωσε ο Πολυχρόνης στο 80’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Καλύτεροι του Ευαγόρα ήταν οι Τσομάνι, Σίμης και Πολυχρόνης. Προσπάθησαν από τον Κλεάνθη οι Γρηγοριάδης, Καρίκης και Γιαννίκος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος (Διακοφιλιππής, Καραγιάννης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Κυπριώτης, Τσιώνης, Τσίπας, Προσμίτης, Γκαμαλέτσος, Τσιτσίρης, Τσομάνι, Σμας, Χατζηνικόλας, Σίμης (60’ Πολυχρόνης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Ι. (82’ λ.τ. Ατσικνούδας), Γιαννίκος, Γρηγοριάδης, Πολυμένωφ (60’ Χατζησάββας), Κεβάνι (55’ Κουνδουράκης), Καλημέρης Κ., Μήτρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments