Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασε το ρόδι ο ΑΣ Χάλκης!

Έσπασε το ρόδι ο ΑΣ Χάλκης!

0
xalki vathi
Dodekanisos

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα της Χάλκης που κέρδισε στο γήπεδο Κοσκινού με 3-0 το Α.Ο. Βαθύ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δίκαια πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς. Σίγουρα το γρήγορο γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι καθώς οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη απέβαλαν το άγχος ,είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν το ματς αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Ντάνι. Στο δεύτερο μέρος η Χάλκη ξεκίνησε ιδανικά καθώς στο 46΄ζευγάρωσε τα τέρματα της και έβαλε τις βάσεις για την νίκη ενώ στο 58΄ πέτυχαν και τρίτο γκολ κόβοντας κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων να σκεφτούν την νίκη. Ωστόσο οι Καλύμνιοι παρά το σε βάρος τους σκορ προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, έκαναν δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχαν την μείωση του σκορ. Όταν όμως έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο από το 60΄ όλα τελείωσαν εκεί.
Στο 7΄ ο Παπαλαζάρου με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αμοργινό κι έκανε το 1-0, ενώ στο 46΄ από ωραία μπαλιά του Ντούπη στον Παπαλαζάρου εκείνος με πλασέ πέτυχε το 2-0 .
Μετά από σέντρα του Ντούπη στο 58΄η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καρρά , πέναλτι. Ο Παπαλαζάρου ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ και το 3-0 για την Χάλκη.
60’ Αποβλήθηκε ο Γιαμέος για διαμαρτυρία στον διαιτητή
Διαιτησία Παπαγιαννίδης – Στεφανάκης – Χαρισμανίδης
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Βασιλείου, Κουτσογούλας, Τσαντούλας, Μπουντούρης, Ψαράς, Κωστίδης (36’ λ.τ. Νάρντι), Παπαστεργής, Ντούπης (60’ Πανούσης), Παπαλαζάρου, Καβουκλής (52’ Ζαμαντάκης)
ΑΟ ΒΑΘΥ : Αμοργινός, Γιαμέος, Κουλλιάς, Φέκκας, Ανθούλης, Καρράς (68’ Μπαιράμης, 87’ λ.τ. Ζαρούφης), Τρικοίλης, Κόττορος (46’ Βρούβης), Καμπούρης, Μουσάς, Κλειδαράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments