Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νέα νίκη, παραμένει στην κορυφή

Νέα νίκη, παραμένει στην κορυφή

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου


Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα για τον Νότιο Όμιλο, ο Ιάλυσος υποδέχθηκε στο «Οικονομίδειο» γήπεδο την Σαντορίνη, την οποία κέρδισε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζησάββα στο 60ο λεπτό. Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους «τοξοβόλους». 

Το ματς:

Με την σέντρα στο ματς, η Σαντορίνη εισήλθε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη της καλή στιγμή, όταν ο Ντινιωτακης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ιάλυσου, για να τον νικήσει ο Ανδρούτσος σε τετ-α-τετ. Στο 11ο λεπτό ο Ιάλυσος απάντησε. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτσογιαννόπουλου, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση με πλασέ, αλλά  η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. Στο 17’ ο Ερρίκος «τρύπωσε» από τα δεξιά, σέντραρε, ο Ντινιωτάκης προέβη στην προβολή, για να μπλοκάρει ο Ανδρούτσος. Ακόμα μία ευκαιρία για την Σαντορίνη στο 19ο λεπτό, όταν ο Μηνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ανδρούτσου. Στο 39’ την τρομερή προωθημένη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ιάλυσου από τον Παντίδο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Ντινιωτάκης, καθώς η κεφαλιά του κατέληξε άουτ. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ στο απόλυτο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαντορίνη στο 50ο λεπτό απώλεσε καλή ευκαιρία. Ο Σιμιτσής βρήκε τον Μηνά στην αντεπίθεση, αυτός προσποιήθηκε αρκετές φορές στην περιοχή με αποτέλεσμα να προλάβει ο Καρπαθάκης, που αποσόβησε τον κίνδυνο. Ο Ιάλυσος ισορρόπησε το ματς και στο 60ο άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Ο Ερρίκος γύρισε απρόσεκτα στον Δερμιτζάκη, ο Ρούσσος έκλεψε την μπάλα και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Ο Χατζησάββας ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0. Η Σαντορίνη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 70’ για το 1-1. Ο Πολύζος βρήκε με κάθετη πάσα τον Πολύζο, που πέρασε και τον Ανδρούτσο, έσπασε στον Μηνά, όμως πρόλαβαν να «κόψουν» οι αμυντικοί του Ιάλυσου. Στο 81’ είχαμε αμφισβητούμενη φάση, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για χέρι του Καντούτση εντός περιοχής. Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται». Στα τελευταία λεπτά η Σαντορίνη πίεσε αρκετά, χωρίς να καταφέρει να βρει το πολυπόθητο γκολ. Έτσι οι «τοξοβόλοι» του Βαγγέλη Χαντέ πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη με 1-0.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Αττική)

Βοηθοί: Δημήτριος – Αλέξανδρος Σταυρόγλου και Μαρία Δέτση (Αττικής)

Τέταρτος: Ανδρέας Βλάχος (Ανατολική Αττική)

Παρατηρητής: Ευάγγελος Κατσιδώνης (Δωδεκάνησος)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γιώργου (72’ Γκέζος), Μπουσάι, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος (78’ Τερζίου), Σκεντεράι, Ρούσσος (72’ Μαστραντωνάκης), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος (72’ Σταθόπουλος).

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος, Κουρελάς, Παπαζαχαρίας, Παντίδης, Σιμιτσής (86’ Μπουντόπουλος), Μηνάς (78’ Ιβανίδης), Ντινιωτάκης (72’ Γιουκούδης), Πολύζος (72’ Λάμπρου), Μαλάι (86’ Περογαμβράκης), Κανούλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments