Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έσπασε» το αήττητο της Ρόδου!

«Έσπασε» το αήττητο της Ρόδου!

0
rodos kleovoulos
Dodekanisos

Το αήττητο της Ρόδου «έσπασε» ο Κλεόβουλος! Η ομάδα της Λίνδου επικράτησε με 1 – 0 μέσα στο Δημοτικό και «έπιασε» έτσι τους δέκα βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα της Λίνδου επικράτησε χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε εννιά λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα, ένας πρώην «πράσινος», ο Παντελής Αθανασίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ έστω κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στην επανάληψη, ο Κλεόβουλος κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του (κυρίως από το 70΄και μετά) και να ισορροπήσει αναζητώντας το γκολ το οποίο ήρθε τελικά στο 81’. Μέχρι εκείνο το σημείο, η Ρόδος είχε και πάλι τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 56’ σημείωσε άλλο ένα τέρμα με απευθείας φάουλ του Αρχοντούλη το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ διότι υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Μαλάμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ρόδος πέτυχε ένα γκολ (με τον Γκάϊδα στο 22’) το οποίο επίσης δε μέτρησε διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Το γκολ λοιπόν που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 81’. Ο Αρχοντούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Μαλάμης, Νικηταράς, Καμπούρης Γκάιδας, Σταμάτης Καντιμοίρης, Αθανασίου, Αθηναίος, Κουρέτας (50’ Βιτσέντζος), Γιώργος Καντιμοίρης, αμπελάς (67’ Ευγενικός), Βασιλαράκης (80’ Σώτα)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Κακλαμάνος, Κ. Συμεωνίδης, Αρχοντούλης, Α. Συμεωνίδης. Μ. Συμεωνίδης, Σακκάς (63’ Πατσιαούρας), Αθανασίου, Χατζημανώλης, Μαθιός, Γεωργαλλής

Παράπονα της Ρόδου
Σημειώνεται ότι η Ρόδος έχει πολλά παράπονα από την συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Κλεόβουλου αλλά και του προπονητή της ομάδας Βασίλη Καραγιάννη. Αργότερα στο news12 θα δείτε video καθώς και αναλυτικό ρεπορτάζ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments