Αρχική Εφηβικό Έσπασαν καρδιές στο Ενωσιακό!

Έσπασαν καρδιές στο Ενωσιακό!

0
Dodekanisos

Η Ρόδος ισοφάρισε τον Ιάλυσο στην τελευταία φάση του αγώνα και …έσωσε την παρτίδα

Παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη έγινε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” όπου η Ρόδος και ο Ιάλυσος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να πει κανείς, μιας και οι δυο ομάδες έδειξαν ισοδύναμες και ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο. Η Ρόδος ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ και το γεγονός ότι έσωσε την παρτίδα στην εκπνοή και πήρε …τη μπουκιά από το στόμα του Ιάλυσου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι του Αγαπητού Αμπελά ήταν πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους και μπόρεσαν να προηγηθούν στο σκορ. Οι οδηγίες όμως του Θεόδωρου Σαχινίδη στο ημίχρονο φαίνεται ότι έπιασαν τόπο μιας και η Ρόδος εμφανίστηκε μεταμορφωμένοι στην επανάληψη, διάστημα κατά το οποίο ήταν καλύτερη, είχε φάσεις και θα μπορούσε νωρίτερα να φθάσει στην ιοφάριση.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Αχλαδιώτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Χατζηκωνσταντίνου που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα μέσα στην μεγάλη περιοχή ( 0 – 1). Το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε ο Σταθόπουλος στις καθυστερήσεις με κοντινό σουτ, έπειτα από ασθενή απόκρουση του Γιορδαμνή σε σουτ του Τζούρα.
Νωρίτερα πανομοιότυπο τέρμα είχε σημειώσει ο Κωτιάδης το οποίος όμως ακυρώθηκε ως οφοσαϊντ. Σημειώνεται ότι στο 52′ ο Σαλπιγκτίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουρούτης (Αναστασοπούλου, Κουλουρίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Cepele, Ρότσι, Σαλπιγκτίδης, Νικηταράς, Θεοδωρής, Χωραφίτης (71′ Γεωργαλλής), Ζαγούρης, Κωτιάδης, Σταθόπουλος, Τζούρας, Τιόλης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Γιορδαμνής, Αχλαδιώτης, Γερασίμης, Ζώης, Κορκίδας, Κελόγλου, Καραμανώλης, Κιουζελλέρ, Ζόγκας (61′ Καραβόλιας), Κατταβενός, Χατζηκωνσταντίνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments