Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασαν καρδιές στη Ψίνθο!

Έσπασαν καρδιές στη Ψίνθο!

0
doxa oloi
Dodekanisos

Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε, η Δόξα Ψίνθου επικράτησε στο γήπεδο της του Ποσειδώνα Καρπάθου με 4 – 3 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δαλκίδης στις καθυστερήσεις! Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν φθάσει ευκολότερα στη νίκη, καθώς προηγήθηκαν με 3 – 0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και επέστρεψαν κάνοντας το 3 – 3 λίγο πριν από το τέλος του αγώνα! Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.
Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Θεόδωρος Λυριστής ενώ στο 55’ ο Μιχάλης Λυριστής έκανε το 2 – 0 και στο 70’ ο Κωστομοίρης το 3 – 0. Ο Ποσειδώνας ισοφάρισε σε 3 – 3 με τους Σπανό (75’, 84’) και Γαλάνη στο 90’. Τη λύση έδωσε ο Δαλκίδης στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το 4 – 3.
ΔΟΞΑ: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Σαββούλης, Δαλκίδης, Μπαρμπαντώνης (44’ Μπατέστας), Δ. Ορφανός, Τσοπάνογλου, Μ. Λυριστής, Θ. Λυριστής, Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης (85’ Χ. Ορφανός)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Νασόπουλος, Χριστόπουλος, Γιάννης Σπανός, Καζηλιέρης, Μαντινάος, Καουκάκης (66’ Κουλάϊ), Βασιλειώτης (47’ Ε. Σπανός), Τσιαβέλης), Τσιμπιζίδης, Φράγκος (92’ Παραγιός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments