Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έσπασαν» καρδιές στα Μαριτσά!

«Έσπασαν» καρδιές στα Μαριτσά!

1
DSC09970
Dodekanisos

Ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξης παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Μαριτσών. Ο τοπικός Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Φοίβο με την διακύμανση του σκορ να εναλάσσεται συνεχώς, σε αναμέτρηση που έγινε για την 14η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα. Η πίεση που άσκησαν καρποφόρησε τελικά στο 26΄ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδοσίου στον Καρίκη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπακωνσταντής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση των Κρεμαστενών ήταν άμεση αφού 4΄ αργότερα ο Ορφανίδης Ν. με ωραίο πλασέ, μετά την κάθετη πάσα του Μόσχου ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των «45» η ομάδα του Μιχάλη Πολιά έβαλε και δεύτερο γκολ παίρνοντας το προβάδισμα. Ο Μόσχος πάσαρε στο Παλάζη και αυτός σε κενή εστία δεν δυσκλεύτηκε να χριστεί σκόρερ.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι. Στο 49΄ έστασαν στο 2-2 με εύστοχη εκτέλεση και πάλι του Παπακωνσταντή. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Μπιλιάς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-2, ωστόσο οι πανηγυρισμοί κράτησαν ελάχιστα καθώς στο 58΄ ο Παλάζης με πλασέ έκανε το 3-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε. Να σημειωθεί ότι ο Φοίβος τελείωσε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Θεοδοσίου στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Καρίκης Γ.Σ., Παναγιώτου (63΄ Σαχίνης), Ανδρεόπουλος, Βασιλώττος (73΄ Πλαγγέντης), Λενιού, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Μπιγκό (48΄ Τσαλώλης), Κούρος, Καρίκης Γ.Δ.
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Μάτσης (46΄ Καραγεωργίου), Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Ντόστι, Παϊζάνος, Αξιώτης, Θεοδοσίου, Ορφανίδης Ν., Παλάζης, Μόσχος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ασχολιαστος
Ασχολιαστος
7 years ago

Ο φοιβος δεν μπορει να κερδισει τα Μαριτσα και εβγαζαν και ανακοινωσεις για τον Διαγορα που τους διεσυρε…Να λετε και ευχαριστω που δεν μετρησε 5-6 το κοντερ.Οι ανακοινωσεις ειναι γι αυτους που δεν ειδαν το παιχνιδι.