Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Έσπασαν καρδιές», έμεινε στη Β’ Κατηγορία ο Απόλλων Απ.

«Έσπασαν καρδιές», έμεινε στη Β’ Κατηγορία ο Απόλλων Απ.

0
Dodekanisos

Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε, ο Απόλλων Απολλώνων κέρδισε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι τους Ιππότες στο γήπεδο Κοσκινού me 9 – 8 (!) και έτσι ανανέωσε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στέλνοντας την ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης στη Γ’ Κατηγορία. Ο νικητής δεν κατέστη δυνατό να βγει μέσα από τα πρώτα πέντε πέναλτι, με τις ομάδες να συνεχίσουν να χτυπούν από ένα προκειμένου να βγει ο μεγάλος νικητής.

Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο με τους Ιππότες να δείχνουν να πατούν καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά να υστερούν στην εμπειρία. Αυτή ήταν που έπαιξε ρόλο στο να προηγηθεί ο Απόλλων με πέναλτι, απόρροια της κακής εκτίμησης του τερματοφύλακα των Ιπποτών ο οποίος …κονταστάθηκε σε έξοδο που επιχείρησε με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι ανατρέποντας τον αντίπαλο του. Η ομάδα του Γιώργου Δανά δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι Ιππότες είχαν την υπεροχή με τους αντιπάλους τους να μένουν πίσω και να βγαίνουν μπροστά περισσότερο με αντεπιθέσεις, χωρίς πάντως να δημιουργήσουν ξεκάθαρες ευκαιρίες. Οι Ιππότες ήταν αυτοί που φάνηκαν πιο απειλητικοί με κύριο εμπνευστή τον Παυλίν, χωρίς πάντως και αυτοί να μπορούν να σκοράρουν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments