Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Απόλλωνας Κ.

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Απόλλωνας Κ.

0
Dodekanisos

Χάρις σε γκολ του Τάσου Παλάζη στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Απόλλωνας Καλυθιών αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον μαχητικό Αστέρα Παστίδας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι:

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κώστα Πάττα, καθώς μόλις στο 8′ ο Κυρίτσης έσπρωξε τον Κυρίτση μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργιόπουλος που πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του χωρίς ωστόσο να μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16′ ο Σπαχιού αστόχησε από θέση τετ-α-τετ, ενώ στο 25′ ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Στο 38′ ο Γεωργιάδης ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα μαζί με τον Παλάζη, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ροδανάκη. Στο 41′ ήρθε η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, όταν το μακρινό σουτ του Φλεβάρη απόκρουσε εντυπωσιακά ο Ροδανάκης. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Πάττας για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή κ. Δουλγέρη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47′ ο Στεργιόπουλος είδε εκτός εστίας τον νεαρό Ροδίτη και λίγο έλειψε να τον αιφνιδιάσει με μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 52′ ο Φυλακούρης βρέθηκε αμαρκάριστός στην περιοχή των γηπεδούχων, ομως το σουτ του απόκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Ροδανάκης, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδα στα ίσα, όταν μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Παλάζη και Γεωργιάδη, ο νεαρός Γιορδαμνής, οποίος είχε περάσει αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, αστόχησε από θέση τετ-α-τετ. Η λύτρωση για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη ήρθε στο 90+1 όταν ο Παλάζης με άψογη εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Ροδανάκη διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 1-1.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Δουλγέρης με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Καραγιάννη.

Το φίλμ του αγώνα:

6′ Eκτέλεση φαουλ από τον Μαθιό, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

8′ Ανατροπή του Κυρίτση από τον Κυρίτση και πέναλτι για τον Αστέρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργιόπουλος που πέτυχε το 1-0.

16′ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Σπαχιού για τον Απόλλωνα.

25′ Σέντρα του Σαχίνη, κεφαλιά του αμαρκάριστου Σπαχιού αουτ.

38′ Σουτ του Γεωργιάδη λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ροδανάκη.

41′ Μακρινό σουτ του Φλεβάρη, εντυπωσιακή επέμβαση του Ροδανάκη.

45′ Απόβολή του Κώστα Πάττα από τον πάγκο των γηπεδούχων.

47′ Σουτ του Στεργιόπουλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ροδίτη.

52′ Σουτ του Φυλακούρη, επέμβαση του Ροδανάκη.

59′ Πλασέ του Παλάζη αουτ.

60′ Σουτ του Γιαννακόπουλου σε κόρνερ ο Ροδίτης.

83′ Ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Παλάζη και Γεωργιάδη, ο τελευταίος πάσαρε στον Γιορδαμνή, οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

90+1 Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Παλάζη στα δίχτυα 1-1.

Συνθέσεις:

Aστέρας Παστίδας ( Κώστας Πάττας): Ροδανάκης, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Παγκράτης, Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Καλαγρής, Πολυχρόνης (63′ Κονόμη), Στεργιόπουλος (85′ Κορκίδας), Γιαννακόπουλος (75′ Λεωνίδου), Κυρίτσης (46′ Αμπντουλαϊ).

Απόλλωνας Καλυθιών(Χρυσόστομος Χάσταλης): Ροδίτης, Κυρίτσης, Φυλακούρης, Διακουράκης (82′ Γιορδαμνής), Σαχίνης, Γεωργιάδης, Νικολός (57′ Σαββούλης), Φλεβάρης, Σπαχιού (68′ Κιόττου), Μαθιός, Παλάζης.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments