Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσωσε την παρτίδα ο Θεοδοσίου

Έσωσε την παρτίδα ο Θεοδοσίου

0
theodosiou
Dodekanisos

Μια παρτίδα σκάκι ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Φοίβο, όμως την έσωσε ο Αντώνης ο Θεοδοσίου στις καθυστερήσεις του αγώνα και με τα γκολ που πέτυχε χάρισε στην ομάδα του την νίκη με 3-2.

Σε γενικές γραμμές έγινε καλό παιχνίδι και οι ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την νίκη αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που την κυνήγησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν καθώς από το 10΄ο Φοίβος με εκτέλεση κόρνερ του Γκινή προηγήθηκε με 1-0. Ο Ποσειδώνας έκανε το 1-1 στο 43΄ και έδωσε άλλη πνοή στο ματς. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν νωρίς, αφού στο 59΄ ο Τσιαβέλης με σουτ πέτυχε το 2-1. Στον χρόνο που απέμεινε(30΄) ο Φοίβος πίεσε για την ανατροπή η οποία ήρθε στο 89΄με πλασέ του Θεοδοσίου(2-2) και στο 92΄πάλι ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-3, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη και τους τρεις βαθμούς που την διατήρησαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτησία Τσοπανάκης-Αντωνάς-Κούτσης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ.: Γαλάνης, Κεσίδης, Καουκάκης Γ., Κούτολος, Φελουζής,Τσιαβάλης, Καουκάκης Χ., Φασουλέτος, Νασόπουλος(80΄Βιλανούτσι), Κοντονικόλας, Δράκος.

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Χατζησάββας, Καραγεωργίου(60΄Ταφάνι), Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Μόσχος(60΄Φωτεινής), Ορφανίδης Ν., Καλημέρης(79΄Καρίκης), Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Γκινής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments